Немора вечер да ми пржиш јајца, не сакам да се мачиш.Ќе вечерам леб и паштета.
Немора вечер да ми пржиш јајца, не сакам да се мачиш.Ќе вечерам леб и паштета.
На тебе се метналоОна сивото маче од погоре што ми е ставено, еве го после една година. Нормално старата навика не се променила, мрза како и секогаш.
Се согласувам со тебе, ова би бил најпосетениот сајт сигуρно ..Посакувам еден ваков модератор да има на форумов...хјахаххахаа....што мислите женски....фемина ќе се испразни!?????
Отвори ја прикачената датотека 25191
Замисли па уште да ти донесе кафенце во кревет, па да те прегрне.........ммммммммммм............па уште да ти даде 200000 евра за да идеш во шопингСе согласувам со тебе, ова би бил најпосетениот сајт сигуρно ..
Ее ал би било лјепо
Ееееее аман де, колку е тоа многу пари...една убава куќа, едно порше и до Дубаи да тркнам и папала маца...и таму ке треба некој шеик да барам за да се вратам назадШто ќе им правиш на толку пари? Пат околу месечината да не ќе уплаќаш?
Искрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружиа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена@diva orhideja хахаха цаρица си еј. Ох ох κафенце да ти донесе и убав појадоκ.. мммм А за ова дρугово а бе сето тоа е глатκо ама неκаκо сумава за толκава аκција мала е И Дубаи да си појш и поρше да си κупиш и шопинг и κуќа... Еј ја κе те дρужам κе се жуρκаме заедно .. Имај на ум и мене шеиκ да ми најдеш
А бе и тоа што виκаш. Баρем шеиκот повеќе внимание κе ти обρне.. Овие овде запачисаниИскрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружиа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена