Оо па чест би ни било да го запознаемеИмaте и пoубaв и пoзгoден oд тoј мoдерaтoр тукa aмa не гo знaете кoј е
Па замоли го утре наутро да не разбуди со топло кафе и прегратка а она останатото здравје, нека остане за тебе...Имaте и пoубaв и пoзгoден oд тoј мoдерaтoр тукa aмa не гo знaете кoј е
Пих, со 30 дена ништо не правам. Една недела ми отпаѓа во патување само.Искрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружиа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена
Не разумем те....ааааааа ти сакаш ли и да стапнеш на месечината и водичка ли да се напиеш????Пих, со 30 дена ништо не правам. Една недела ми отпаѓа во патување само.
CoolТетовирањето зема се поголем замав меѓу младите кои тоа го сметаат како нешто нормално, модерно и убав украс на телото.
Прочитав нешто, но не дочитав, дека всушност тетовирањето делува многу негативно на човекот, дека тоа е печат на ѓаволот и со тоа стануваш негов роб.Црквата го отфрла тетовирањето и го смета како магиска, паганска, ѓаволска работа.
За луѓето кои се тетовираат, некои психолошки анализи велат дека шарајќи си го телото си го кријат шаренилото на душата.
Јас немам тетоважа и не ми се допаѓа...Би сакала некој ако знае нешто, како религијата реагира на вакво обележување на телото.
Kolku samo ne me privlekuvaat vakvi maziПосакувам еден ваков модератор да има на форумов...хјахаххахаа....што мислите женски....фемина ќе се испразни!?????
Отвори ја прикачената датотека 25191
Какво е тоа вакви???Kolku samo ne me privlekuvaat vakvi mazi
Nema nekoi posebno ubavi crti na liceto, obicen mi e, prazen i po izrazot apla mu se primetuva deka e glup, deka ne znae dve recenici da sostavi, garant ne znae ni kafe da pravi. Premnogu e mazen i premnogu e gej za moj vkus, a veruvam deka ni u krevet ne e dobar, garant dodeka klecka si misli na negovite stomacni i na stavot koj go zazema, nishto cudno tia da go pravi isklucivo pred ogledalo. Bashka shto ne veruvam deka bi bil veren.Какво е тоа вакви???
Абе лепота е човеков...вауууууууууууууууууууууу
Хахахахааааа..бајаги долго си го гледала за да толку го карактеризираш...приззнаааааааааааааајNema nekoi posebno ubavi crti na liceto, obicen mi e, prazen i po izrazot apla mu se primetuva deka e glup, deka ne znae dve recenici da sostavi, garant ne znae ni kafe da pravi. Premnogu e mazen i premnogu e gej za moj vkus, a veruvam deka ni u krevet ne e dobar, garant dodeka klecka si misli na negovite stomacni i na stavot koj go zazema, nishto cudno tia da go pravi isklucivo pred ogledalo. Bashka shto ne veruvam deka bi bil veren.