Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Научниците од форумов кои наводно соработуваат со вселенска агенција откриле планета досега најслична на Земјата, на која можеби има вода и која орбитира во „златната зона“, односно е идеално оддалечена од својата ѕвезда за да поддржува живот.
@diva orhideja може крие и тајни за постоењето на вонземјани ,а и контакт со нив ,предпоставка е дека таквите информации се строго забранети да се обелоденат па во таков случај кој и да е не би се осудил да изнесе такви факти и докази !!

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Научниците од форумов кои наводно соработуваат со вселенска агенција откриле планета досега најслична на Земјата, на која можеби има вода и која орбитира во „златната зона“, односно е идеално оддалечена од својата ѕвезда за да поддржува живот.
@diva orhideja може крие и тајни за постоењето на вонземјани ,а и контакт со нив ,предпоставка е дека таквите информации се строго забранети да се обелоденат па во таков случај кој и да е не би се осудил да изнесе такви факти и докази !!
:eek

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
За кого како...
А го знаеш она мудриот си молчи...
Ај ќе премолчам сега, за да бидам помудра де...
А ако брблаш нон стоп за се’ и сешто може да почнат а те игнорираат зашто стануваш досадна како мува....и и тие ќе бидат кукавици?
Мислам дека ти си за опцијата седи мадро да не носиш модро.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Мислам дека ти си за опцијата седи мадро да не носиш модро.
Лелеее ме искара...или ми се закани :ladno
Не знам кој е садо мазо во случајов чим се закануваш дека ќе ме направиш модро...

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Лелеее ме искара...или ми се закани :ladno
Не знам кој е садо мазо во случајов чим се закануваш дека ќе ме направиш модро...
Аман бре душо, каква закана....зошто се погрепно разбираш??
Тоа игнорирање за кои ти велиш, некои го велат дека е подобро да си останеш мирен, да не се чаталиш многу за да не го извлечеш подебелиот крај и демек ете ајде сега ке се правиш незаинтересирана.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Аман бре душо, каква закана....зошто се погрепно разбираш??
Тоа игнорирање за кои ти велиш, некои го велат дека е подобро да си останеш мирен, да не се чаталиш многу за да не го извлечеш подебелиот крај и демек ете ајде сега ке се правиш незаинтересирана.
Е па тешко е да се разбере кога комуницираме во пишана форма , да ми го кажеше ова тет а тет ќе те разберев од прва, вака мора да ми раздробиш , ама битно се разбравме...

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зашто бришете мислење кое е соодветен одговор на темава ???????????????
Ти пишав убаво, објасни ми како тие две жени се музика и ќе ти го вратам мислењето. Инаку е офтопик.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не мора да го враќаш гледам дека ти е убаво да ми бришеш реални одговори , па и изговор секогаш за се може да се најде нели !?
Ако пее некој и тоа е музика нели ,ок нема везе бриши што мислиш незнам што друго да ти кажам !?