Чаршафчето е за побрзо разоткривање...поред такво типче нема шанси да ни биде ладноЧаршафчето ви е за да се покриете ако ви е ладно?
Чаршафчето е за побрзо разоткривање...поред такво типче нема шанси да ни биде ладноЧаршафчето ви е за да се покриете ако ви е ладно?
Научниците од форумов кои наводно соработуваат со вселенска агенција откриле планета досега најслична на Земјата, на која можеби има вода и која орбитира во „златната зона“, односно е идеално оддалечена од својата ѕвезда за да поддржува живот.
@diva orhideja може крие и тајни за постоењето на вонземјани ,а и контакт со нив ,предпоставка е дека таквите информации се строго забранети да се обелоденат па во таков случај кој и да е не би се осудил да изнесе такви факти и докази !!
Мислам дека ти си за опцијата седи мадро да не носиш модро.За кого како...
А го знаеш она мудриот си молчи...
Ај ќе премолчам сега, за да бидам помудра де...
А ако брблаш нон стоп за се’ и сешто може да почнат а те игнорираат зашто стануваш досадна како мува....и и тие ќе бидат кукавици?
Лелеее ме искара...или ми се заканиМислам дека ти си за опцијата седи мадро да не носиш модро.
Аман бре душо, каква закана....зошто се погрепно разбираш??Лелеее ме искара...или ми се закани
Не знам кој е садо мазо во случајов чим се закануваш дека ќе ме направиш модро...
Е па тешко е да се разбере кога комуницираме во пишана форма , да ми го кажеше ова тет а тет ќе те разберев од прва, вака мора да ми раздробиш , ама битно се разбравме...Аман бре душо, каква закана....зошто се погрепно разбираш??
Тоа игнорирање за кои ти велиш, некои го велат дека е подобро да си останеш мирен, да не се чаталиш многу за да не го извлечеш подебелиот крај и демек ете ајде сега ке се правиш незаинтересирана.
Ти пишав убаво, објасни ми како тие две жени се музика и ќе ти го вратам мислењето. Инаку е офтопик.Зашто бришете мислење кое е соодветен одговор на темава ???????????????