Чет муабети (ти реков-ми рече)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Еј два настани се случија а @Outrider ни да гукне за тоа како Жерновски и директорката на училиште си ја префрлаат топката за туењето на децата или може не му е на партиска агенда тоа за коментрање? Воедно може да гукнеш и за срушениот плафон во студентскиот дом Гоце Делчев ама затоа на студентите им е важна автономијата на факултетот , а не условите во домовите и стручната литература во која сме назад едно 15 години.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Еј два настани се случија а @Outrider ни да гукне за тоа како Жерновски и директорката на училиште си ја префрлаат топката за туењето на децата или може не му е на партиска агенда тоа за коментрање? Воедно може да гукнеш и за срушениот плафон во студентскиот дом Гоце Делчев ама затоа на студентите им е важна автономијата на факултетот , а не условите во домовите и стручната литература во која сме назад едно 15 години.
Одамна он не гукнува, можеби се опаметил или пак сам себе се угушил од многу сарказам.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Господе те молам чувај ги безгρешните на фоρумов за да можат да ни ги попρаваат гρешκите на нас гρешните κои ни малκу не сме κлале на ум во моментот дали сме пишале В или Ф, Г или Ѓ.....
@/-\|o0(/-\|y|o$3. А што тоа ти боде очи?
Не тебе, она што го пиша алексис ми боде очи :zelen

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Не тебе, она што го пиша алексис ми боде очи :zelen
Моето не е толку страшно. И ја не се лутам, ко другарка ти. :zelen
Инаку @malozauvek не ми беше поентата да се правам паметна и да те исмевам тебе, туку чисто онака си прокоментирав за тоа Ф. Башка и ти пишав дека се извинувам шо ти го уништувам постот. Без нервози ќе те моља. (wave)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Моето не е толку страшно. И ја не се лутам, ко другарка ти. :zelen
Инаку @malozauvek не ми беше поентата да се правам паметна и да те исмевам тебе, туку чисто онака си прокоментирав за тоа Ф. Башка и ти пишав дека се извинувам шо ти го уништувам постот. Без нервози ќе те моља. (wave)
Ват другарка ?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Докоторот на науки се јави :frantic
За што да гукне бе боту мвр-офски? Која црна директорка и кој црн жернофски, wtf?

Одамна он не гукнува, можеби се опаметил или пак сам себе се угушил од многу сарказам.

Што, само толку? Нема клетви? Dissapoint.
Да се потсетиме малку на изливот на психопатија на членката која беше среќна поради смрт на деца...

Навистина черепот ти е претесен за тој твој канцероген мозок со метастази по цело тело, незнам само кога ке експлодираш ко атомска бомба!?
Навистина те жалам, ти не си крив, болеста е крива ама утешително нека ние на сите што си се родил без патлак и мадиња па неможеш никого да оплодиш т.с. осакатиш ...барем неможеш да се множиш!! Фала ти боже што еден е само ваков изрод.

Да не ти е сестра случајно онаа жентурачата шо го тепаше бебето? :zelen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Докоторот на науки се јави :frantic
За што да гукне бе боту мвр-офски? Која црна директорка и кој црн жернофски, wtf?

Што, само толку? Нема клетви? Dissapoint.
Да се потсетиме малку на изливот на психопатија на членката која беше среќна поради смрт на деца...

Да не ти е сестра случајно онаа жентурачата шо го тепаше бебето? :zelen
ооооооооооооф..ти веќе стана ептем досаден, не си интересен воопшто, верглаш ли верглаш.......

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
@diva orhideja напиша: Навистина черепот ти е претесен за тој твој канцероген мозок со метастази по цело тело, незнам само кога ке експлодираш ко атомска бомба!?
Навистина те жалам, ти не си крив, болеста е крива ама утешително нека ние на сите што си се родил без патлак и мадиња па неможеш никого да оплодиш т.с. осакатиш ...барем неможеш да се множиш!! Фала ти боже што еден е само ваков изрод.

Е муабетов орхидејо ти е дно дна...се надмина себеси...

• Ми се допаѓа
Реакции: malo, Outrider and Lady*

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja напиша: Навистина черепот ти е претесен за тој твој канцероген мозок со метастази по цело тело, незнам само кога ке експлодираш ко атомска бомба!?

Е муабетов орхидејо ти е дно дна...се надмина себеси...
Грешка си голема, ова кажаново за него е во преблага форма, имам уште мислења па за да се наднинам себеси.....

• Ми се допаѓа
Реакции: corki