Додека ти е уште тазе преинсталирај го убунту, туку дали кога ќе се уклучиш на windows от, работите од D ти стојат или се и од таму избришани?Епа бидејќи бев без компјутер 2 недели од еуфорија не го поделив дискот![]()
Додека ти е уште тазе преинсталирај го убунту, туку дали кога ќе се уклучиш на windows от, работите од D ти стојат или се и од таму избришани?Епа бидејќи бев без компјутер 2 недели од еуфорија не го поделив дискот![]()
Невини деца страдат дај да протестираме против лакомиот газ на Жерновски.Докоторот на науки се јави
За што да гукне бе боту мвр-офски? Која црна директорка и кој црн жернофски, wtf?
Што, само толку? Нема клетви? Dissapoint.
Да се потсетиме малку на изливот на психопатија на членката која беше среќна поради смрт на деца...
Да не ти е сестра случајно онаа жентурачата шо го тепаше бебето?![]()
Баш ми е драго шо типот најпосле ти нацртал, обоил па и ти напишал на ѕид дека те сакаКако ти ги фаќам финтиве, м?
А, така...
Bring it on. Сепак ти си тој што страда од подуено его и кого го пецка секоја ситница. Мене ми е сеедно.
Љуби те дада.![]()
Некој редовно чита статии на порталов...Жените сакаат цврста рака,а нежно милување.
Јак глас кој умее да шепоти.
Јак кон сите,а слаб на неа .
Тешка комбинација,ама добитна.
Убавата жена е сама по себе оружје,
Ако е паметна Оружјето е за масовно уништување![]()
„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови3 карактери минимум, 20 максимум мислам дека е и повеќе од доволно ако веќе се прави некоја промена.
„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови![]()
'i haz an swag' ги исполнува условите : )„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови![]()
Активен ми е и тој ник,али не смеам да го користам, правилата налагаат така.@alf врати си го умпуранче, класика си е