Додека ти е уште тазе преинсталирај го убунту, туку дали кога ќе се уклучиш на windows от, работите од D ти стојат или се и од таму избришани?Епа бидејќи бев без компјутер 2 недели од еуфорија не го поделив дискот
Додека ти е уште тазе преинсталирај го убунту, туку дали кога ќе се уклучиш на windows от, работите од D ти стојат или се и од таму избришани?Епа бидејќи бев без компјутер 2 недели од еуфорија не го поделив дискот
Невини деца страдат дај да протестираме против лакомиот газ на Жерновски.Докоторот на науки се јави
За што да гукне бе боту мвр-офски? Која црна директорка и кој црн жернофски, wtf?
Што, само толку? Нема клетви? Dissapoint.
Да се потсетиме малку на изливот на психопатија на членката која беше среќна поради смрт на деца...
Да не ти е сестра случајно онаа жентурачата шо го тепаше бебето?
Баш ми е драго шо типот најпосле ти нацртал, обоил па и ти напишал на ѕид дека те сака Ама си му ги фатила финтитеКако ти ги фаќам финтиве, м?
А, така...
Bring it on. Сепак ти си тој што страда од подуено его и кого го пецка секоја ситница. Мене ми е сеедно.
Љуби те дада.
Некој редовно чита статии на порталов...Жените сакаат цврста рака,а нежно милување.
Јак глас кој умее да шепоти.
Јак кон сите,а слаб на неа .
Тешка комбинација,ама добитна.
Убавата жена е сама по себе оружје,
Ако е паметна Оружјето е за масовно уништување
„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови3 карактери минимум, 20 максимум мислам дека е и повеќе од доволно ако веќе се прави некоја промена.
„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови
'i haz an swag' ги исполнува условите : )„Свршуваат веднаш штом ме погледнат“ не ги исполнува тие услови
Активен ми е и тој ник,али не смеам да го користам, правилата налагаат така.@alf врати си го умпуранче, класика си е