Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Лееее паκ ми најде гρешκа .. Гледааш . А бе цаρица сум јас . Виκам нема пост без гρешκа :frantic (иначе не κладов на ум за Ф,В.. пишам κаκо ми дојде) :giggle

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
A што покажува ако го избере изневерувањето?

Дека е нимфо/сатир и дека не може да го исконтролира нагонот, тоа е умоболие и треба да се третира.

Пробај некоаш ако некоја ти кине нерви и се правда со ПМС, примени го ова. Дури не мора ни ова, замисли дали би му вадела нерви на професор/газда работодавец и слични битија пред кои пмс-от магично не се претвара со хистерија туку можело да се контролира :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дека е нимфо/сатир и дека не може да го исконтролира нагонот, тоа е умоболие и треба да се третира.

Пробај некоаш ако некоја ти кине нерви и се правда со ПМС, примени го ова. Дури не мора ни ова, замисли дали би му вадела нерви на професор/газда работодавец и слични битија пред кои пмс-от магично не се претвара со хистерија туку можело да се контролира :)
Да речеме Петко го нафукале некоја хемија и го спобудалеле хормоните или пак се начукал здраво и ја изневерил Петкана не баш при свест. Што би покажал експериментот со куферот?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да речеме Петко го нафукале некоја хемија и го спобудалеле хормоните или пак се начукал здраво и ја изневерил Петкана не баш при свест. Што би покажал експериментот со куферот?

Ондак има оправдување пошто некој го напукал со хемија и не се рачуна за неверство, му акнале дрип со тестостерон и физиолошки и сеа типот само гледа да ебне нешто или да истепа некого, зависи што прво ќе дојде.
Пијанството, ако е тешко начукан нема да може да дигне капак на око, let alone курот(party), а ако е начукан само до левел да флерта и да да се обиде да изневери и тоа како е способен да разликува 200К од п***а, no contest bro :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ам сеа алкохолот е дрога која делува на расудувањето на човекот : )

Делува ама зависи од количина и од корисникот, сексуален однос макар и под дејство на алкохол е сосема свесна одлука, освен оној зомби правот на Хаити, тоа е веќе друго...ама ионака ако некој вдише од тој прав и стане зомби нема да е посебно јебежљив...:kafe

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
A moze e tip koj ima milijardi na smetka pa ne se zamara za pari i si odbira pak neverstvo.

Да, може да е лик со милијарда така да 200К не му прават разлика ама партерките/сопругите на типови со милијарди ионака служат само за расплод и како трофеи, тоа е друга игра веќе...

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
^ Ова од @Outrider важи и за девојчињата, не само за машките. Сум слушала другарки како се правдаат, ама се поднапив а тој ме искористи и слични небулози. Златна и јас сум била дрво пијана некогаш, па не ми се присакало да го изневерам партнерот. Не се ретки ваквите случаи. Има и други крајности, кога одат со други to get even, односно кога машково прво изневерило, па оваа да врати. На крај, ваквиот обид за нанесување болка, обично завршува со уште поголемо мразење на себеси.
Обично владее мислењето дека машките изневеруваат од нагон, а девојчињата со умисла. Мене ова ми е тотално без веза, имам кажано за неверството нема машко/девојче, има изневерувач и изневерен човек. Може и тема за ова да отвориме ако нема.

А за пмс, да, доколку е стресен месецот, од исхраната и внесување на масти па пропорционално лачење на хормони, може да се случи ужасна епизда на пмс. Сум искусила, посебно една сесија кога ми беше пеколен распоредот за полагање, верувајте маживе благословени сте што немате ваков хормонален ролеркостер. Меѓутоа, тоа не е секој месец, барем кај мене ретко се случува. Ако некоја ви се правда секој месец од пмс, веројатно лаже. Исто ако ви кажува пола месец дека е во пмс.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
^ Ова од @Outrider важи и за девојчињата, не само за машките. Сум слушала другарки како се правдаат, ама се поднапив а тој ме искористи и слични небулози. Златна и јас сум била дрво пијана некогаш, па не ми се присакало да го изневерам партнерот. Не се ретки ваквите случаи. Има и други крајности, кога одат со други to get even, односно кога машково прво изневерило, па оваа да врати. На крај, ваквиот обид за нанесување болка, обично завршува со уште поголемо мразење на себеси.
Обично владее мислењето дека машките изневеруваат од нагон, а девојчињата со умисла. Мене ова ми е тотално без веза, имам кажано за неверството нема машко/девојче, има изневерувач и изневерен човек. Може и тема за ова да отвориме ако нема.

А за пмс, да, доколку е стресен месецот, од исхраната и внесување на масти па пропорционално лачење на хормони, може да се случи ужасна епизда на пмс. Сум искусила, посебно една сесија кога ми беше пеколен распоредот за полагање, верувајте маживе благословени сте што немате ваков хормонален ролеркостер. Меѓутоа, тоа не е секој месец, барем кај мене ретко се случува. Ако некоја ви се правда секој месец од пмс, веројатно лаже. Исто ако ви кажува пола месец дека е во пмс.

Е па тоа, една познаничка не пола месец него цела година кажува дека е во пмс :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор