Лееее паκ ми најде гρешκа .. Гледааш . А бе цаρица сум јас . Виκам нема пост без гρешκа (иначе не κладов на ум за Ф,В.. пишам κаκо ми дојде)
A што покажува ако го избере изневерувањето?
Да речеме Петко го нафукале некоја хемија и го спобудалеле хормоните или пак се начукал здраво и ја изневерил Петкана не баш при свест. Што би покажал експериментот со куферот?Дека е нимфо/сатир и дека не може да го исконтролира нагонот, тоа е умоболие и треба да се третира.
Пробај некоаш ако некоја ти кине нерви и се правда со ПМС, примени го ова. Дури не мора ни ова, замисли дали би му вадела нерви на професор/газда работодавец и слични битија пред кои пмс-от магично не се претвара со хистерија туку можело да се контролира
Да речеме Петко го нафукале некоја хемија и го спобудалеле хормоните или пак се начукал здраво и ја изневерил Петкана не баш при свест. Што би покажал експериментот со куферот?
Ам сеа алкохолот е дрога која делува на расудувањето на човекот : )
A moze e tip koj ima milijardi na smetka pa ne se zamara za pari i si odbira pak neverstvo.
^ Ова од @Outrider важи и за девојчињата, не само за машките. Сум слушала другарки како се правдаат, ама се поднапив а тој ме искористи и слични небулози. Златна и јас сум била дрво пијана некогаш, па не ми се присакало да го изневерам партнерот. Не се ретки ваквите случаи. Има и други крајности, кога одат со други to get even, односно кога машково прво изневерило, па оваа да врати. На крај, ваквиот обид за нанесување болка, обично завршува со уште поголемо мразење на себеси.
Обично владее мислењето дека машките изневеруваат од нагон, а девојчињата со умисла. Мене ова ми е тотално без веза, имам кажано за неверството нема машко/девојче, има изневерувач и изневерен човек. Може и тема за ова да отвориме ако нема.
А за пмс, да, доколку е стресен месецот, од исхраната и внесување на масти па пропорционално лачење на хормони, може да се случи ужасна епизда на пмс. Сум искусила, посебно една сесија кога ми беше пеколен распоредот за полагање, верувајте маживе благословени сте што немате ваков хормонален ролеркостер. Меѓутоа, тоа не е секој месец, барем кај мене ретко се случува. Ако некоја ви се правда секој месец од пмс, веројатно лаже. Исто ако ви кажува пола месец дека е во пмс.