Да види таму низ домашните ако најде, ама тешко го знам јас каков е, ич не учи и не пишува.Neka bide,milo ke mi bide da vidam za tie dve nedeli mnogu tvorbi i edna i od tebe makedonec.
Да види таму низ домашните ако најде, ама тешко го знам јас каков е, ич не учи и не пишува.Neka bide,milo ke mi bide da vidam za tie dve nedeli mnogu tvorbi i edna i od tebe makedonec.
Има насекаде такви фаци или барем јас сум доволно малер да наидувам насекаде на такви : )Па ако гледаме така на форумов има барем 5 такви кои затоа никад не ги читам.
Извини што ти го уништувам постот ама многу ми боди во очи тоа поФторно.После пеκолни и неподносливи месеци κонечно да κажам Добρо е . Сваќаш, се тρудиш да ја попρавиш гρешκата го гледам тоа.. Зошто тоа? -Зошто ме саκаш.. И тоа го знам.. Ете ρеκов κе чеκам и чеκав.. Имав тρпение, бев смиρена до бесκρај само да не испадне баρаш опρавданија за κρај без пρичина.. Чеκав да видам до κаде κе не однесе ладноκρвноста моја и инаетот твој...Немаше κаде да се оди.. (баρем јас таκа мислев) .
Ете со добаρ ρазговоρ, малκу ρазбиρање и љубов.... Се е пофтоρно κаκо поρано
Пофтоρно ме напρави сρеќна, пифтоρно блеснав κаκо балеρина на подиум!
Да бе да.Ама додека се разбираме..во ред е
Мене во дневник ми боде очи „неможам“Извини што ти го уништувам постот ама многу ми боди во очи тоа поФторно.