Нема што да се кладам брат. Ако сакав да се кладам ќе земев некој денар во кладилница. Сите знаевме дека нашиве ќе изгубат, ама и сите знаеме дека нашиве се едни од најслабите репрезентации на првенството. Со составов Грција најмногу до 6,7 место ќе стигне.Ајде се кладиме штом си сигурен. А и не се мои шампиони, не навивам јас за нив туку реално си гледам.
Бетер биле од нашиве. Жити се не ме смеј. Се гледа дека не пратиш кошарка толку добро.
Нема што да се кладам брат. Ако сакав да се кладам ќе земев некој денар во кладилница. Сите знаевме дека нашиве ќе изгубат, ама и сите знаеме дека нашиве се едни од најслабите репрезентации на првенството. Со составов Грција најмногу до 6,7 место ќе стигне.
И како што реков погоре Белгијанците на Аутрајдер го папаа од Летонија. Ќе го примат и од Литванија, а и Чесиве ко што гледам можно е да ги тепаат.
Србија според мене очекувано ја тепала Србија. Израел такоџе очекувано ја тепал Русија.
Зошто мислиш дека 6-7 место ќе стигне? Тоа ти викам, не ги знаеш баш добро играчите туку од омраза кон Грција и затоа така викаш. Јас ни ги сакам ни навивам за нив ама дека имаат јаки играчи имаат. Верувај ако им тргне тргнато е, тоа ти се играчи за тесни завршници, играчи на кои тестисите им се влечат по земја кога треба да се решава некоја утакмица, а не да се губат во просторот како нашите и тоа на крај од прва четвртина. Ти мислиш дека ова им е најдобро што го можат? Против репрезентација како нашата не ни мора да се замараат. Ќе правиме муабет кога ќе ги плеснат Хрватите и кога ќе бидат први во група.Нема што да се кладам брат. Ако сакав да се кладам ќе земев некој денар во кладилница. Сите знаевме дека нашиве ќе изгубат, ама и сите знаеме дека нашиве се едни од најслабите репрезентации на првенството. Со составов Грција најмногу до 6,7 место ќе стигне.
И како што реков погоре Белгијанците на Аутрајдер го папаа од Летонија. Ќе го примат и од Литванија, а и Чесиве ко што гледам можно е да ги тепаат.
Србија според мене очекувано ја тепала Србија. Израел такоџе очекувано ја тепал Русија.
Како на пример сега Франција не се замараат, наместо да ги растурат тие им дозволуваат да се доближат на 2 поени разлика. Ама па интересно е што кога и да се доближат Финците, одма во наредната минута примаат 10 поени.Репрезентации кои што планираат да играат во вториот дел не се замараат толку на првите утакмици туку темпираат форма. Тоа е најбитниот дел кога се оди на некакво првенство, максимум се дава во завршницата, а не во прва утакмица против репрезентација ко нашата.
Нема врска што е домакин, у секое време би ја играл пред Белгија.Латвија е домаќин, ипак се држеле до последна четвртина, still better basketball story than Fyrom![]()
никаква омраза не е, туку реален муабет, ама ајде ќе видиме кој е у право.Французиве ќе ги отворат Финциве, буквално. Страшни играчи.
Поинтересна утакмица ќе е Италија - Турција ама не можам да најдам стрим.
Зошто мислиш дека 6-7 место ќе стигне? Тоа ти викам, не ги знаеш баш добро играчите туку од омраза кон Грција и затоа така викаш. Јас ни ги сакам ни навивам за нив ама дека имаат јаки играчи имаат. Верувај ако им тргне тргнато е, тоа ти се играчи за тесни завршници, играчи на кои тестисите им се влечат по земја кога треба да се решава некоја утакмица, а не да се губат во просторот како нашите и тоа на крај од прва четвртина. Ти мислиш дека ова им е најдобро што го можат? Против репрезентација како нашата не ни мора да се замараат. Ќе правиме муабет кога ќе ги плеснат Хрватите и кога ќе бидат први во група.