Личен дневник

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Ne sum pat da pomines I isceznes...ne sum ogin da se stoplis i prodolzis..jas sum hram ako dojdes,...ostanuvas vecno.............nekade go procitav ova sum go zapametila I sakam da go zabelezam vo tebe dnevnice

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Day 9.
Feeling better. Kinda. Sort of. In a manner of speaking.
Just saw win snatched from the jaws of defeat. Somewhere in lower english leagues, though.
Pathetic? Not really. They as well as I have personal worlds inhabited by monumental events. Not for others, not in the great scheme od things, just for me. And them. And billions others.

• Ми се допаѓа

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Мислам дека ќе полудам.
Покрај сите нервози, проблеми и грижи кои ми испаднаа во последниов месец, сега мораше да се случе и ова!
Како е можно еден од твоите најдобри пријатели да се здруже со твојот непријател? Здраво здраво во живо, на фб лајкче коментарче... мислам што се случува?! Како јас не им зборувам на непријателите на моите пријатели? Како јас не ги поднесувам исто толку многу како нив, како да ми згрешиле лично мене нешто?
Дали паничам залудно? Дали очекувам премногу од моите пријатели? Дали е многу да се бара да застанат еднаш цврсто позади мене?
Имам чувство дека немам никој (worried)
Не можам да исфрлам од глава, постојано си вртам некој филм Ејј, го гледаш другар му на Давор се дружи со тој и тој? Да, па така е, Давор не чине. Дури и неговите пријатели забележуваат колку е добра/фина таа и таа личност.
:mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Метаморф

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Day 21.
Everyday seems a little longer, as the old song goes...

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Мислам дека ќе полудам.
Покрај сите нервози, проблеми и грижи кои ми испаднаа во последниов месец, сега мораше да се случе и ова!
Како е можно еден од твоите најдобри пријатели да се здруже со твојот непријател? Здраво здраво во живо, на фб лајкче коментарче... мислам што се случува?! Како јас не им зборувам на непријателите на моите пријатели? Како јас не ги поднесувам исто толку многу како нив, како да ми згрешиле лично мене нешто?
Дали паничам залудно? Дали очекувам премногу од моите пријатели? Дали е многу да се бара да застанат еднаш цврсто позади мене?
Имам чувство дека немам никој (worried)
Не можам да исфрлам од глава, постојано си вртам некој филм Ејј, го гледаш другар му на Давор се дружи со тој и тој? Да, па така е, Давор не чине. Дури и неговите пријатели забележуваат колку е добра/фина таа и таа личност.
:mad
You don't need hundreds of friends,have a few but real ones.You can't change your family relationshinps,but u can choose friendships. ;)

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Ne ocekuvam nisto.....ke bide toa sto treba da bide.....blagodaram sto te imam vo zivot....

• Ми се допаѓа