Ако снимаат некогаш локална верзија сигурно ќе се случува во Вевчани има потенцијал местото... или во Прилеп.
Зошто Прилеп? И тие ли се по ритуалите?
Ако снимаат некогаш локална верзија сигурно ќе се случува во Вевчани има потенцијал местото... или во Прилеп.
Зошто Прилеп? И тие ли се по ритуалите?
Напиј се топол чај. Од липа пожелно е.да да земав морска вода и добро е но има уште многу да се чисти
од босилек и шипка пиев па малку е подобро сега но и од липа ќе се напијамНапиј се топол чај. Од липа пожелно е.
Па, не е баш нивен коментарот, ко да е цитиран. Всушност тоа е твитот на Tom O'Brannigan.Стојанче Стоилов, балерината што изгледа како голема мечка. Е ова ти се вика СВАШТА хахахаха коментар на годината од страна на коментаторите на МРТ 1.
Така те сакам. Да гласаш за вистинскиот филм.И јас гласам за него
Честито, со твоето одење во црква овозможи ручек и нов автомобил за поповите.Да, одам Можеби затоа дома ништо се нема десено..
Твое мислење, јас сум верник и си ги почитувам правилата на религијата и црквата.Честито, со твоето одење во црква овозможи ручек и нов автомобил за поповите.
И сега има легенди.Иако сум се' уште нов, форумов веќе една година го следам. Да не ми се допаднеше немаше да се зачленам. Знам дека не е голем форум, а тоа повеќе ми се допаѓа. Конечно, за него се прврзав и секојдневно доаѓам иако знам дека некогаш имало поголема дискусија и форумски легенди кои сега ги нема.