Има, ама мислев на оние кои не се активни.И сега има легенди.![]()
Има, ама мислев на оние кои не се активни.И сега има легенди.![]()
Или може да се побара како дрво од чај.Не е чуден називот на македонски, слободно прашај по аптеките. Впрочем и на самото пакување пишува чајно дрво. Бар на тоа јас што го имав дома.
Па чајно дрво мислам доволно е да се каже.Или може да се побара како дрво од чај.![]()
Да ама ако кажеш дрво од чај ќе те гледаат малку чудно и којзнае што ќе ти дадат.Па чајно дрво мислам доволно е да се каже.![]()
Ама тоа може само тебе да ти текне.Да ама ако кажеш дрво од чај ќе те гледаат малку чудно и којзнае што ќе ти дадат.![]()
Псс па кој друг е паметен како мене.Ама тоа може само тебе да ти текне.![]()
Што добивам ако ти кажам?хаха на кајгана, е и таму сум, не бегамкако му е ник?
Што добивам ако ти кажам?
@existence интелигентен член, во минатото дури ми реши неколку задачи за Математика кои не ми беа јасни.
Фала ти друже уште еднаш.
@Outrider интересен член, посебно бидејќи е фан на Мојс (тролање левел 9000). Само никако да дознаам, а да не го прашам директно за кого навива, веројатно за Арсенал?
@Sarah е првата членка/модераторка која ми пиша инбокс и колку толку разврзавме муабет. Фино девојче.
@MissChievous, ако го рачунаме казнениот поен, тогаш Мисс е првата што ми пиша
Искрено кажано, порано а и сега сеуште сакам да и ги читам тие сериозни мислења и филмски рецензии (иако ми се инаети со сликите). Но затоа кога ќе ја прашаш нешто мислам дека не ти одговара ради реда, тоа ми се допаѓа. Тоа што е построга и од Електра ми смета, но нема врска, продолжи така Мисс.![]()