Има, ама мислев на оние кои не се активни.И сега има легенди.
Има, ама мислев на оние кои не се активни.И сега има легенди.
Или може да се побара како дрво од чај.Не е чуден називот на македонски, слободно прашај по аптеките. Впрочем и на самото пакување пишува чајно дрво. Бар на тоа јас што го имав дома.
Па чајно дрво мислам доволно е да се каже.Или може да се побара како дрво од чај.
Да ама ако кажеш дрво од чај ќе те гледаат малку чудно и којзнае што ќе ти дадат.Па чајно дрво мислам доволно е да се каже.
Ама тоа може само тебе да ти текне.Да ама ако кажеш дрво од чај ќе те гледаат малку чудно и којзнае што ќе ти дадат.
Псс па кој друг е паметен како мене.Ама тоа може само тебе да ти текне.
Што добивам ако ти кажам?хаха на кајгана, е и таму сум, не бегам како му е ник?
Што добивам ако ти кажам?
@existence интелигентен член, во минатото дури ми реши неколку задачи за Математика кои не ми беа јасни.
Фала ти друже уште еднаш.
@Outrider интересен член, посебно бидејќи е фан на Мојс (тролање левел 9000 ). Само никако да дознаам, а да не го прашам директно за кого навива, веројатно за Арсенал?
@Sarah е првата членка/модераторка која ми пиша инбокс и колку толку разврзавме муабет. Фино девојче.
@MissChievous, ако го рачунаме казнениот поен, тогаш Мисс е првата што ми пиша
Искрено кажано, порано а и сега сеуште сакам да и ги читам тие сериозни мислења и филмски рецензии (иако ми се инаети со сликите). Но затоа кога ќе ја прашаш нешто мислам дека не ти одговара ради реда, тоа ми се допаѓа. Тоа што е построга и од Електра ми смета, но нема врска, продолжи така Мисс.