Гледај го The Judge...предобар...Прв пат ќе гледам понови филмови само за да видам какви се. Мене сега за сега фаворит ми е Gone Girl, ама ај и другиве да ги видам.
Гледај го The Judge...предобар...Прв пат ќе гледам понови филмови само за да видам какви се. Мене сега за сега фаворит ми е Gone Girl, ама ај и другиве да ги видам.
Супер си е типот, па и филмот не е лош...освен сцената кај што авионот паѓаше и сите беа гз преку глава, а тој успеа да го фати пиштолот и сред чело да го накова лошиов, Бандини стајл.Овој Лиам Нисон откога остаре све напизаден нешто, крши кичми, убива 12 души со шаржер со 9 куршуми а понекогаш ја појебава и гравитацијата како помлад играше фини улоги...
The Recruit со Ал Пачино и Колин Фарел. Агент на ЦИА и агент во тренинг што се обидуваат да пронајдат кодош во агенцијата...нешто ко Фримен и Пит во 7 им иде врската...океј филм. Исто со Ал е интересна акција и 88 minutes - има 88 минути да најде убиец кој си поигрува со него на секаков можен начин.Интересен акционен филм, може и sci-fi да биди и по можност да не биде ептен предвидлив, барем за момент да ме замисли.
Taking of Pelham 123 (постариот е подобар), Inside Man, No country for old men, Bank Job, 16 blocks. Нема да згрешиш со било кој од овие.Интересен акционен филм, може и sci-fi да биди и по можност да не биде ептен предвидлив, барем за момент да ме замисли.
Мене ми беа добри и двата. Вториот повеќе ми легна, може зашто го гледав у кино (башка повеќе фудбал играа дека на првенство, ама имаше и интересни сцени), ама и првиот со Роса е добар. Ѕирни ги.Монтевидео двата играни филма добри ли се?Вреди ли да се гледаат?
Го гледав интервјуто на Драган Бјелогрлиќ и некако и по неговиот муабет вториот му направил повеќе ќеф,дури ангажирале некој Асанте која е класа глумец.Мене ми беа добри и двата. Вториот повеќе ми легна, може зашто го гледав у кино (башка повеќе фудбал играа дека на првенство, ама имаше и интересни сцени), ама и првиот со Роса е добар. Ѕирни ги.
Јас со нетрпение го гледам новиот за кошаркарите - Бичемо светски прваци.
Да, Асанте има мала улога во филмов.Го гледав интервјуто на Драган Бјелогрлиќ и некако и по неговиот муабет вториот му направил повеќе ќеф,дури ангажирале некој Асанте која е класа глумец.
Ќе ги погледнам во секој случај
Taking of Pelham 123 (постариот е подобар), Inside Man, No country for old men, Bank Job, 16 blocks. Нема да згрешиш со било кој од овие.
The Iceman
Отвори ја прикачената датотека 22420
Филм посветен на животот на платениот убиец Ричард Куклински. Одлична биографија каде што е претставен човекот кој безмилосрдно убил 100 до 250 луѓе во периодот од 1948 и 1986 година. Michael Shannon е одличен во филмов, го немам видено подобро да изглуми во било кој друг филм. Ми се допаѓа како е претставена неговата трансформација во текот на сите тие години кои ги опфаќа дејствието во филмот, а најмногу од се, последната сцена со монологот во затворот. Исто така, иако Chris Evans имаше мала улога, сепак морам да го спомнам бидејќи одглуми перфектно.
Трејлер.
I Origins
Отвори ја прикачената датотека 22421
Молекуларен биолог опседнат со очите, во соработка со неговиот лабароториски партнер и сопруга започнуваат да истражуваат дали постои поврзаност помеѓу 2 личности со ист примерок на ирис. Интересна непредвидлива sci fi драма која ќе ве замисли и ќе ви даде нова перспектива на некои работи. Дали резултатот од нивниот експеримент би можело да биде вистинит во реалниот живот? Толку ми се допадна филмчево, што морам да споделам неколку цитати тука.
Трелер.
Јако филмиште ова Пелхам 123, оригиналот, еднаш го гледав овој новиот, ништо посебно ама видов дека бил римејк и го симнав оригиналот, едно од најпријатните изненадувања во жанрот трилер, иако е од седумдесетите технички е одличен, сценариото квалитетно а глумата јака, општо има јака атмосфера, кој сака два часа добра забава нека си го симне Секако, јас ако го правев сценариото,крајот ќе беше поинаков ама тоа е
Монтевидео некој праша погоре, не е лош, квалитетен комерцијален филм од балканот (конечно) со солидна сценографија и фудбал, барем првиот, вториот не го имам гледано
Еден од подобрите филмови годинава овој I Origins, повторно доказ дека и со мали буџети се прават добри филмови, штета што ја имаше језивата сцена со првата сопруга на научникот, едно што беше ужас, друго што на пола филм прекина да се појавува глумицата, disturbingly pretty woman she is