Memento за да го измачиш мозокот.![]()
Гледан ми е, нешто поново.
Memento за да го измачиш мозокот.![]()
Prestige, Machinist, Eastern Promises, Seven Pounds, In Bruges, Munich, Public Enemies, RocknRolla, Lucky Number Slevin.Гледан ми е, нешто поново.
Препорачајте некое филмче must see? Вчера го погледнав Elysium али го исклучив на половина, ги мачев очите, а и себе си.![]()
I Origins беше феноменален...овој Another Earth ти направи ќеиф...пиши нешто за него на краткоI Origins, Another Earth, Predestination, Only Lovers Left Alive, Lucy.
I Origins беше феноменален...овој Another Earth ти направи ќеиф...пиши нешто за него на кратко
Се согласувам со ова мислење.Se7en > Фајкла.
Чисто коа споредуваме 2 Финчера.
Иако и двата се доста добри, Фајкла мислам дека е малку повеќе претенциозен да ја покаже пораката, за разлика од Se7en. Se7en е пореалистично прикажан според текот на прикаската, вистинска детективска прича, дека ни тие не се богови и потклекнуваат на слабости.Се согласувам со ова мислење.
За мене на пример во Seven повеќе се гледа она вистинското од Финчер, а и крајот не е баш предвидлив кога се гледа прв пат.
Прав си нема што. Баш заради таа детективска приказна повеќе го сакам Seven.Иако и двата се доста добри, Фајкла мислам дека е малку повеќе претенциозен да ја покаже пораката, за разлика од Se7en. Se7en е пореалистично прикажан според текот на прикаската, вистинска детективска прича, дека ни тие не се богови и потклекнуваат на слабости.
Фајкла е баш тоа спротивното, дека откако губиш све, можеш да почнеш одново. Али ела да те видам на 35 години коа би изгубил се` што си градел, дали е толку возможно. Повеќе е тинејџ бед-ес муви.