Филмски свет- генерална дискусија (внимание - спојлери!)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да, да, преубава е типката. Но, и жена му не е лоша, т.е. Brit Marling. Прееска изгледав уште еден филм со неа - Sound Of My Voice, a каде и да е ќе го изгледам и Another Earth, па после ќе досимнам уште 2-3 со неа што се. Ќе пишам за овие 2-та кога ќе го изгледам и вториот. Мислам дека ми стана омилена глумица!

Жена му беше обична, онака, мислам ок сите работи се` на свое место и тоа... :p
Сепак нема фактор икс како што го имаше првата сопруга, сасвим субјективно нормално (party) некоја аура, присутност, експресија, и кога се смее делува како да ја проживела Црната Смрт или Холокаустот, плус (бизарно но вистинито) и подочњаците можеле да бидат секси :x
Иако втората жена имаше веројатно појаки `атрибути` сепак се работи за голема разлика :nah

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Еден од подобрите филмови годинава овој I Origins, повторно доказ дека и со мали буџети се прават добри филмови, штета што ја имаше језивата сцена со првата сопруга на научникот, едно што беше ужас, друго што на пола филм прекина да се појавува глумицата, disturbingly pretty woman she is :x
Сепак, мораше да ја има таа сцена.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Збор два за Interstellar?
И успат и за филмов ако го гледал некој.
http://m.imdb.com/title/tt1809398/
Interstellar не е за секого тоа е факт....под поимот секого подразбирам дека е спор,захтева убава слика (по можност кино за да ги доживееш ефектите на прав начин)да си ќефлија на научна фантастика и да си доволно сконцетриран за да ја сватиш добро приказната

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Interstellar не е за секого тоа е факт....под поимот секого подразбирам дека е спор,захтева убава слика (по можност кино за да ги доживееш ефектите на прав начин)да си ќефлија на научна фантастика и да си доволно сконцетриран за да ја сватиш добро приказната
Сакам научна фантастика, слушав многу негативни критики за филмов, дека бил со глупа приказна и слично. Можеби тие што го гледале не го сфатиле, затоа си реков да прашам овде. Ти си го гледал ли?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам научна фантастика, слушав многу негативни критики за филмов, дека бил со глупа приказна и слично. Можеби тие што го гледале не го сфатиле, затоа си реков да прашам овде. Ти си го гледал ли?
Да го гледав во кино и мене ми се допадна ама сепак се вкусови во прашање

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Препорачајте некое филмче must see? Вчера го погледнав Elysium али го исклучив на половина, ги мачев очите, а и себе си. :eek