ма дај ти се молам систер,ти ли?!Кај е шемата таму е систерот
![]()
Дааа, затоа и заедно си бевме таму на кафе, и следниот пак пак таму
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
ма дај ти се молам систер,ти ли?!Кај е шемата таму е систерот
![]()
Слабо памтам јас, Кашмир на Ленинова беше или грешка сум?Кашмир. Мислам дека овој е најпопуларниот кафич во темава. Ми се допаѓа ориенталниот дизајн и тивката и затемнета атмосфера. Пивото им е околу 100 денари (точено, 0.5), а мојот омилен пијалок Captain Morgan е 90че. Во зимскиот период имаат огромен избор на чаеви, минатата зима пробав еден наречен Љубовен бакнеж (или нешто слично) кој беше сервиран во мало бокалче кое се одвојуваше на 2 дела: горниот дел беше чајот со сопствена цедалка, а долниот дел беше шољата.
Слабо памтам јас, Кашмир на Ленинова беше или грешка сум?
@MissChievous “да“ за Кашмир, “да“ за Ли, но просек за Броз. Плусот е тоа дека се услужни и робата им е една од поквалитетните, major minus е местоположбата каде 50% од градскиот превоз (автобуси) ти брчи буквално на астал, и тоа што станува кремско место каде се собираат ропаци со скапи возила кои буквално се паркирани на самиот булевар.
Си го фатила у ептен добро светло. Обично ладниве периоди е попријатно. Сум бил во двете атмосфери (кремска и полупразно кога е) и дефинитивно второво е далеку подобро, пошо обично кремската се фаќа при топол ден, баш кога се крева многу прашина по булеварот (get it?На почетокот на Ленинова, во близина на Песталоци.
Тоа да, во право си, сигурно е многу тапа во топли периоди. Јас за прв (иако ми е во комшилук) пат бев во саботата, горе беше речиси празно и таман ни се погоди, имаше место за цело друштво. Плус надвор врнеше, така да баш ми се бендиса. А до сега не сум идела зошто ми се чинеше баш така малце покремски кафич.