Може.Може ли да се сменат личните информации ??
Модератор и Админ има таква надлежност, најверојатно бил избришан бидејќи бил несоодветен.Ме интересира во подфорумот хумор пред малце напишав пост во темата за стеф ангел фанови во смисол КАКО МОЖЕ ДА СЕ СТАНЕ ЧЛЕН и некој експресно ми го избришал коментарот?
Кој има таква надлежност и зашто е избришан???
Темата не беше со којзнае каква тематика па да е несоодветен ама ако викаш ти така така нека биде.Модератор и Админ има таква надлежност, најверојатно бил избришан бидејќи бил несоодветен.
Јас мислам дека редно е да почни некој да зачистува и теми со пренесување во канта (или во друг соодветен форум ако е промашена ликацијата) плус во канта да блокирате пишување на мислења зошто малку е како лудо да си прајме муабет на депонија хахахаМодератор и Админ има таква надлежност, најверојатно бил избришан бидејќи бил несоодветен.
Блокирано е, а чистиме редовноЈас мислам дека редно е да почни некој да зачистува и теми со пренесување во канта (или во друг соодветен форум ако е промашена ликацијата) плус во канта да блокирате пишување на мислења зошто малку е како лудо да си прајме муабет на депонија хахаха
Нема лутиш ама мислиш дека јас или било кој ќе поверуваат дека од 1100+ теми во моментов само две се за во канта од кои едната воопшто не е за таму туку за офф-топик секторБлокирано е, а чистиме редовно
голе мдел од темите се спојуваат со некоја иста или слична тема изатоа нема теми во кантата.. пример кај мене во хумер се појавува теам фанови на стеф ангел а во сеир , клипови од стеф ангел.. исти теми во два различни под форуми.. и нормално ги споив во една...Нема лутиш ама мислиш дека јас или било кој ќе поверуваат дека од 1100+ теми во моментов само две се за во канта од кои едната воопшто не е за таму туку за офф-топик сектор
Ги гледаш само преместените.Нема лутиш ама мислиш дека јас или било кој ќе поверуваат дека од 1100+ теми во моментов само две се за во канта од кои едната воопшто не е за таму туку за офф-топик сектор