Како мислиш да се зачува? Draft?Зошто не може да се зачува мислењето ?
Како мислиш да се зачува? Draft?Зошто не може да се зачува мислењето ?
Да, како Draft мислев, да се зачува мислењето пред да се испрати .Како мислиш да се зачува? Draft?
admineНе мешај демократија со самоволие и безредие.
Ако пишува дека треба кирилица, пишувај кирилица, освен во ситуации кога не можеш од објективни причини...
П.С. Тоа за санкционирањето е темплејт порака која се праќа кога добиваш опомена, не е ништо лично
Добро бе не рипај одма, и да пишеш на латиница по некад, не е страшно.а иронијата да биде поголема
мојот потпис е на македонски јазик, за разлика на тие што барат правда таму каде не ни треба да ја бараат
овоа овде сепак се забава и дружење најмалку овоа личи на МАНУ
нема рипањеДобро бе не рипај одма, и да пишеш на латиница по некад, не е страшно.
Кај тебе проблемот не е само кирилицата, туку и твојот правопис.нема рипање
би сакал да ти објаснам
јас не сум само тука на форумот, си работам и нешо друго
и додека сфатам дека сум на латинична тастатура веќе испишав половина текст, и сега е проблем, треба да се брише.
просто сфатите дека не е важно како е напишано него сто е напишано
.
уште би сакал да и ти укажам случак како на форумот каде бев 6 години, од такви нејасни забрани, например пуштање смајли на политика или слика на политика, и бришење и тоа шо треба и не треба
тој форум, некогаш број 2 денес има по три форуммџии он лине
многу сте важни заа одржувањето за забавната атмосфера, што е највазно, оти форумот е забава и дружење
.
толку
јас на ова тема нише немам што да кажам
посдрав и се нај нај нај му посакувам на форумот ЦБ
Ако не ти е мајчин во ред, можеш да кажеш никој нема да ти стави нож под грло дека ќе пишеш на латиница.мојот правопишс е мој проблем
можеби не ми е мајчин јазик
а твој проблем е дека си негативна
ти имаш многу поголем проблем од мојот