Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Тема за психоанализа :^)

Не лажеш за бројот на партнери шо значи дека си чесна особа и мразиш изненадувања.
Никнејмот ти е `црно лале` што е потсвесен сублимат на потребата за криење на вистинското цвеќе кое го обожуваш...
images
:frantic
Припадничка на белата раса, меѓу 16 и 40 години, 150-175цм, 45-80кг, веројатно смеѓа, не си од Ресен и немаш работено во рудник...:zelen
Погодив нешто?
ke moze li i na mene nekoj da mi napravi analiza?

se razbira ako ne ti e ti tesko te molam Outerier

Последна промена од модератор:

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
@Outrider Баш ме интересира дали би сакал и за мене една анализа,се разбира ако имаш воља за тоа!?

Жена во години, 60-85кг, веројатно фарбана коса, никогаш го немаш посетено Антарктик, не знаеш француски, жалиш за младоста и испуштените `прилики` а времето си поминало, некаде на твојот имот постои слика од Тито, сакаш да си религиозна ама не претерано, онака колку за да се помине зимата :zelen

ke moze li i na mene nekoj da mi napravi analiza?

se razbira ako ne ti e ti tesko te molam Outerier

Male troll in his mid twenties...:zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Outrider i jas sakam na mene analiza te molam te molam

Уште една?
Изгубената внука на мистериозно исчезнатата руска принцеза Анастасија Романовна која го избегнала стрелањето и заминала да живее инкогнито во Будимпешта. Пошто живот пише романе, нејзината ќерка после една неочекувана трудноча со еден маџарски чувар се упатува на југ во обид да го сокрие срамот. Но населувајќи се во Кичево меѓу језиви и прости луѓе одлучува на својата ќерка да не и го соопштува правото име, Велика кнегиња Афродита Јелисаветовна Романова, прва на листата за наследничка на рускиот трон. Арно ама сега Путин планирал доживотно да владее, bad luck i`m afraid. Али здравје, никогаш не се знае, еднаш си горе еднаш долу во животот и еден ден може да играш валцер во зимскиот дворец во Петроград...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
abe jas barav opsto analiza na mene ne prikazni da mi raskazuvas:D

Анализа ами како...од твоите пишувања јасно се гледа високото аристократско потекло, таа класична култура и образование, останатото беше само connecting the dots...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Luckky

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Анализа ами како...од твоите пишувања јасно се гледа високото аристократско потекло, таа класична култура и образование, останатото беше само connecting the dots...
Ти па мораше баш омилените ми Романови да ги вмешаш во лозата. Ни волја, ни бутур сега да си го барам потеклото кај нив. :zelen
Имај бре милост, умрех. :D
You win this round! Скидам капу.
---
Ај сеа за озбилно...ко озбилна врска на 17 години.
Малку само да поставиме критериуми. Не може од 10 мислења ни Шерлок да направи анализа.
Рецимо еден минимум од 2-300 мислења, па дури ни тогаш не може човек да се проанализира ако се оставил само во 2-3 теми.
Ајде 200 нека се засега, поради тоа што активноста сега е ко косовски туризам, натака ќе мењаме по потреба.
Воведниот пост е сменет, водете се по него.
Оф топиците ќе одат во чет муабети, да не ве чуди ако ги снема.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and existence