Доброволец? Некој? Колку да живне темата де.
ЏЕРОНИМОООООО!!!!!.....нимооооо......нимоооо....имоооо
ЏЕРОНИМОООООО!!!!!.....нимооооо......нимоооо....имоооо
Јас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.Јас сакам да ми направи некој анализа.![]()
Доброволец за subject или за правење анализи?Може јас како доброволец ?![]()
за некој да направи моја анализаДоброволец за subject или за правење анализи?
Добар сиЈас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.
edit> Ако ги слушаш тие што ти се на аватар тогаш веројатно си почнал и со прог-рок.
, знам иначе дека не може да ми се направи анализа, ама колку да се активира темата нели. 

за некој да направи моја анализа

ХАХАХАТема за психоанализа
Не лажеш за бројот на партнери шо значи дека си чесна особа и мразиш изненадувања.
Никнејмот ти е `црно лале` што е потсвесен сублимат на потребата за криење на вистинското цвеќе кое го обожуваш...
![]()
Припадничка на белата раса, меѓу 16 и 40 години, 150-175цм, 45-80кг, веројатно смеѓа, не си од Ресен и немаш работено во рудник...
Погодив нешто?
ах камоли да бев над 175 цм