Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Доброволец? Некој? Колку да живне темата де.

ЏЕРОНИМОООООО!!!!!.....нимооооо......нимоооо....имоооо

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас сакам да ми направи некој анализа. :)
Јас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.
edit> Ако ги слушаш тие што ти се на аватар тогаш веројатно си почнал и со прог-рок.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.
edit> Ако ги слушаш тие што ти се на аватар тогаш веројатно си почнал и со прог-рок.
Добар си :), знам иначе дека не може да ми се направи анализа, ама колку да се активира темата нели. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тема за психоанализа :^)

за некој да направи моја анализа

Не лажеш за бројот на партнери шо значи дека си чесна особа и мразиш изненадувања.
Никнејмот ти е `црно лале` што е потсвесен сублимат на потребата за криење на вистинското цвеќе кое го обожуваш...
images
:frantic
Припадничка на белата раса, меѓу 16 и 40 години, 150-175цм, 45-80кг, веројатно смеѓа, не си од Ресен и немаш работено во рудник...:zelen
Погодив нешто?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@Outrider Баш ме интересира дали би сакал и за мене една анализа,се разбира ако имаш воља за тоа!?

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Тема за психоанализа :^)

Не лажеш за бројот на партнери шо значи дека си чесна особа и мразиш изненадувања.
Никнејмот ти е `црно лале` што е потсвесен сублимат на потребата за криење на вистинското цвеќе кое го обожуваш...
images
:frantic
Припадничка на белата раса, меѓу 16 и 40 години, 150-175цм, 45-80кг, веројатно смеѓа, не си од Ресен и немаш работено во рудник...:zelen
Погодив нешто?
ХАХАХА
Сакам изненадувања, никнејмот ми е скрос безвеза од една онлајн игра што ја играв порано :D ах камоли да бев над 175 цм

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider