Доброволец? Некој? Колку да живне темата де.
ЏЕРОНИМОООООО!!!!!.....нимооооо......нимоооо....имоооо
ЏЕРОНИМОООООО!!!!!.....нимооооо......нимоооо....имоооо
Јас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.Јас сакам да ми направи некој анализа.
Доброволец за subject или за правење анализи?Може јас како доброволец ?
за некој да направи моја анализаДоброволец за subject или за правење анализи?
Добар си , знам иначе дека не може да ми се направи анализа, ама колку да се активира темата нели.Јас не би можел затоа што 99% мислења ти се во спорт. Се` што дознав од твоите мислења е дека пратиш спорт, се викаш Марко, висок си 181, пред 2 години си пушел родео, едно време си прашувал за Bicycle карти и тоа е. :/ Sorry mate, not enough data.
edit> Ако ги слушаш тие што ти се на аватар тогаш веројатно си почнал и со прог-рок.
за некој да направи моја анализа
ХАХАХАТема за психоанализа
Не лажеш за бројот на партнери шо значи дека си чесна особа и мразиш изненадувања.
Никнејмот ти е `црно лале` што е потсвесен сублимат на потребата за криење на вистинското цвеќе кое го обожуваш...
Припадничка на белата раса, меѓу 16 и 40 години, 150-175цм, 45-80кг, веројатно смеѓа, не си од Ресен и немаш работено во рудник...
Погодив нешто?