Љубовни проблеми

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Тој од мене е постар година и неколку месеци. Можеби едно 100 пати сме разговарале околу оваа тема, му велам јас незнам зошто вака да биде треба да ми веруваш. Јас никогаш не сум помислила на тоа а не пак да го направам. Секогаш се трудев се да биде добро му угодував, знаеше и да ме навреди секогаш премолчував :(. Покеногаш и ќе почнев да викам онаа ептен да почнеме да се караме, му велам јас не го заслужувам оваа, но се е џабе. А од друга страна ми вели те сакам, јас навистина не разбиам што се случува. Многу сум разочарана .. :(:(:(:(

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Тој од мене е постар година и неколку месеци. Можеби едно 100 пати сме разговарале околу оваа тема, му велам јас незнам зошто вака да биде треба да ми веруваш. Јас никогаш не сум помислила на тоа а не пак да го направам. Секогаш се трудев се да биде добро му угодував, знаеше и да ме навреди секогаш премолчував :(. Покеногаш и ќе почнев да викам онаа ептен да почнеме да се караме, му велам јас не го заслужувам оваа, но се е џабе. А од друга страна ми вели те сакам, јас навистина не разбиам што се случува. Многу сум разочарана .. :(:(:(:(
Ти направил услуга девојче, така да пробај да го заборавиш. Тој те навредувал, не ти верувал, лажно те обвинувал... ти си таа која требало да и ставиш крај на врската.
Во тие години нормално е да не обрнуваш внимание на тие нешта и да преминуваш низ се само за да го задржиш, посебно ако си емотивна, но верувај дека ако досега разговорите не помогнале, нема да помогнат ни понатаму.
Тој очигледно не те почитува и не те цени. Не ти треба таков човек до себе верувај. Сега можеби поради твоите чувства кон него лесно ти е да му простуваш за повекето нешта, но замисли како би било да заглавиш со таков човек во посериозна врска или брак и секојдневно да се справуваш со истите проблеми кои само ке растат.
Така да сврти си нова страница и наскоро ке се појави некој кон навистина ке те цени како што заслужуваш.

• Ми се допаѓа
Реакции: dusica3 and MoonFairy

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мислити, срати и цвеќе брати не е исто. Така и болдот. Ако ти кажал, не значи 100% дека е тоа.
Извагај ги караниците и навредите на страна и види дали за тоа што останува вреди да се бориш. Земено и фактот дека има 18 години и дека најчесто врските на тие години се базираат на фати-пушти, така да не стравувај на подолг момент на осаменост, (ова е најчест страв на оние кои неволно излегуваат од подолга врска на тие години). И коа ќе ставиш крај, викни си пријателки кои ќе те викаат да искачате по журки. Ќе ти помине, без толкав страв на осаменост.

• Ми се допаѓа
Реакции: dusica3

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Напишав проблем и побарав совет и мислење, но не се надевав дека само 1 член ќе ми одговори. Можеби затоа што сум нова тука се извинувам ако грешката е моја..
ne vredi da se zamaras i da si go trosis vremeto na takov si nasol dobar izgovoor kako da te otkaci mozemi veke mu si zdosadila mozebi si nasol druga moj sovet ti e dane se zamras so takov tip zasluzuvas nekoj koj ke te saka i ceni a ne da si go trosis vremeto so nekoj na kogo treba da mu dokazuvas

• Ми се допаѓа
Реакции: dusica3

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Сега се што би му кажала го сакав повеќе од се а тој вака да ми направи. Но нема везе тркалото се врти еднаш можеби и тој ќе осети како е некого да оставиш на половина пат :(:mad:mad

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
ne veruvam deka trkaloto se vrti posle se so ti ima napraveno a ova e naglupiot nacin na koj te otkacil a osven toa glava visoko i samo napred ke si najdes drug podobar i pojavi se pred nego so taj drugiot pa ima da vidis reakcija deka ne ti e do nego ke mu dokazes deka zivotot ti odi napred i bes nego deka se moze

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Се надевам дека ќе биде како што кажуваш, но единствено нешто што сакам да дојде после некое време да се извини барем а тогаш јас би му кажала неколку зборови и никогаш не би се сетил да дојде повеќе:gjavol

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Се надевам дека ќе биде како што кажуваш, но единствено нешто што сакам да дојде после некое време да се извини барем а тогаш јас би му кажала неколку зборови и никогаш не би се сетил да дојде повеќе:gjavol
kako da ti kazam on veke te ima izbrisano od zivotot svakas cim taka tostapil so tebe ednostavno probaj da go isvrslis od glava a deka ke dojde ne se nadaj cim te otkacil znaci ne te sakal ALOOOOOOOOOOo ako te e sakal nemalo da te otkaci cukni toa glavata

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
знам знам се, но јас велам би сакала од тоа колку сум тажна но ветувам ќе го заборавам ти благодарам :)