Кај @МалиСашкоПоследно време често ми доаѓа во сон Дејвид Мојс. Еднаш пратев долгонога плавуша на висока штикла во некој сокак ама кога се заврте ја имаше фацата на Мојс.
Каде треба да се обратам?
Кај @МалиСашкоПоследно време често ми доаѓа во сон Дејвид Мојс. Еднаш пратев долгонога плавуша на висока штикла во некој сокак ама кога се заврте ја имаше фацата на Мојс.
Каде треба да се обратам?
Браво. Она е. Братучетка му на Амди Бајрам, далечни роднини се они. Ако сакате може и да запеете нешто од Црна Ружа, има убави хитчиња.Немаме, супер би било ако вашата ценета редакција ни даде на подарок.
Одговор: Ружа, Црна Ружа.
р.ѕ. Молим ве господо човеци, не ми се мешајте во линија дур играм за вредниве награди.
Ќе му покаже како треба да ја вози.
Ааа тоа кај Миле. Он е по соништата. Ќе се јавите подоцна и од режија ќе ви остават број од Милан Тарот.
Предвидува и предвермени парламентарни избори.
„Купиии ми мааааајко топ“ нова верзија „Пикни ме маааајко в штаб“И јасновидците не се тоа шо беа, и тие лижат партиски чмар
http://sitel.com.mk/mk/chavkovski-gruevski-edinstvena-lichnost-za-reformi
Ебате земјата и јасновидци и врачари и гледачи на кугла се лижат за администрација, изгледа му дошла визија со содржина `одиииии синкоооо во штаб партискиии`
ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ!
Мојот конечен одговор е дека шоферот носи вештачки вилици.@Electra
Госпожица, ајде еве помош од мене. Не се шест заби.