Љумфер да ти скока на глава тебе. @Saladin дај бе, реши ги овие шо се мешаат у сигнал. Бооо досадни луѓе, немаат приватен живот.Љумфер
Љумфер да ти скока на глава тебе. @Saladin дај бе, реши ги овие шо се мешаат у сигнал. Бооо досадни луѓе, немаат приватен живот.Љумфер
Леле, кутрата...се надевам ќе ѝ го излечите ППП-то.Ајде, пробајте уште еднаш. Ја нема буквата љ.
_ _ _ _
Се извинувам јас госпожица. За саат не се знае, кога - како, ама сеа оти има ППП малку порано завршуваме.
Да фатиш ти жутица ок?Позз. 4@0!. Дај бе режија, ај реши ги овие џем сигналите. Еее више.Жутица
Ааа тоа кај Миле. Он е по соништата. Ќе се јавите подоцна и од режија ќе ви остават број од Милан Тарот.Последно време често ми доаѓа во сон Дејвид Мојс. Еднаш пратев долгонога плавуша на висока штикла во некој сокак ама кога се заврте ја имаше фацата на Мојс.
Каде треба да се обратам?
Дечки, грешка линија си од прегеска. Телевизор у Вардар, некаде накај Велес.Телевизор
Немаме, супер би било ако вашата ценета редакција ни даде на подарок.Буква Ж има. Браво госпожица.
Ајде уште една буква и морате да ја погодувате оваа пејачка чие презиме завршува. Сега имате вака:
_ _ ж а
Еве јас ве частам една буква. А кажете ми имате ли мала внука?