Чет муабети (ти реков-ми рече)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Немам шаблони дома... позајми ми 1, враќам до утре секако...
bsd.gif

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
А тавичка имате? Ако погодите кој наш пејач ја пееше легендарната „Телефонот ѕвони“ ја добивате. Имате 10 секунди.
9
8
7...
Ам прекина да ѕвони дури да се јавам. :eek
А тавичката Делимано е?
Се предавам, ми ја преземаа линијата...
А и сепак имате гледачи на кои им е потребна повеќе помош. Ак сакате ќе бидам асистент.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мислам дека знам една песна нивна ама не сум сигурен...хир ај го аген нешто така одеше...

Епа тогаш некој ви фрлил клетва преку кабелот за телефонот. Сега пуштете си ја прва епизода од Бетмен старите цртани што се и викајте ТАРОТ. Во меџувреме земете две чаши со вода и ставете ги на маса. Додека викате ТАРОТ земајте од чашите и прскајте низ куќата. На крај земете едно миље и скршете му две јајца од кокошка и ставете го на влезната врата да брка зли духови. На крај викнете ЈАО БЕТМЕНЕ ЈЕБО САМ ТИ КЕВУ!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Outrider

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Го имам видено овај... од математички плочки ти е :rofl:rofl
Не бе, ова ти е врз основа на детално истражување на 2-3 случаи следени преку пенџере. Шо ти треба поќе? Видиш еден, си ги видел сите. пардон мај френч :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Епа тогаш некој ви фрлил клетва преку кабелот за телефонот. Сега пуштете си ја прва епизода од Бетмен старите цртани што се и викајте ТАРОТ. Во меџувреме земете две чаши со вода и ставете ги на маса. Додека викате ТАРОТ земајте од чашите и прскајте низ куќата. На крај земете едно миље и скршете му две јајца од кокошка и ставете го на влезната врата да брка зли духови. На крај викнете ЈАО БЕТМЕНЕ ЈЕБО САМ ТИ КЕВУ!

:D
туруруруру бетмееееееееееееен
кој треш беше тоа со стрипски облачиња во таа серијата:rofl cheap acid i`d say...

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Што ми треба поќе? Па поќе ми треба точак од шаблонов, кога веќе прашуваш што ми треба поќе...:D:nerd