Немат невести тука бре. А патики не бараш? Ќе ти пратам само да ги одбијам парите од акциите на берзата во ЊуЈоркзнаеш како викаат: колку пари, толку музика.
Немај гајле никогаш не е касно, запази ја постапкава повторно ќе ја напишам еднаш последно и засекогаш и земи правилна одлука.
Земаш уплатница пп10 и пополнуваш.
Од- Франк
Цел на дознака- за женидба
Шифра - охриѓанка/ ник нејм/ или аватар (од што сум добар, те оставам и жена да си одбериш)
Банка на примачот - охридска или комерцијална/ помала е провизијата ко ќе ги ваѓам.
До - Мајорот
Сума- 100 евра
И дај и го тоа на тетката на шалтерот, а јас за другото ќе се погрижам.
Пс. под единица пушти ги за одма да стигнат, имам некој трошоци денојве.
Немат невести тука бре. А патики не бараш? Ќе ти пратам само да ги одбијам парите од акциите на берзата во ЊуЈорк
од кој милион и триста се од Кратово, а другите од западниот дел на Македонија. Нема чоек. Се е зафатено. Ко телефонска слушалка во три по полноќ.Имат имат, само како гости се напишани 166 имат онлајн и сигурно уште толку се офлајн.
од кој милион и триста се од Кратово, а другите од западниот дел на Македонија. Нема чоек. Се е зафатено. Ко телефонска слушалка во три по полноќ.
Вија е од вилаето на Aleksis не е од кај ДингоШо им фали на тие од кратово? Види Стојан Андов е од таму, па шо убав е чоекот.
Ајм секси анд ај ноу ит
Вија е од вилаето на Aleksis не е од кај Динго
Па Столе ти е евергрин.Аааа да во право си, од кај Алексо е...зато мене од некаде познат ми беше.
Јух, што ме срамота вака кога ќе ме фатат.Има такво правило црно на бело на црно-бело или тоа е самоцензурирачки рефлекс роден од потребата за `модерирање`?