Чет муабети (ти реков-ми рече)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој

знаеш како викаат: колку пари, толку музика.
Немај гајле никогаш не е касно, запази ја постапкава повторно ќе ја напишам еднаш последно и засекогаш и земи правилна одлука.
Земаш уплатница пп10 и пополнуваш.
Од- Франк
Цел на дознака- за женидба
Шифра - охриѓанка/ ник нејм/ или аватар (од што сум добар, те оставам и жена да си одбериш)
Банка на примачот - охридска или комерцијална/ помала е провизијата ко ќе ги ваѓам.
До - Мајорот
Сума- 100 евра
И дај и го тоа на тетката на шалтерот, а јас за другото ќе се погрижам.
Пс. под единица пушти ги за одма да стигнат, имам некој трошоци денојве.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
знаеш како викаат: колку пари, толку музика.
Немај гајле никогаш не е касно, запази ја постапкава повторно ќе ја напишам еднаш последно и засекогаш и земи правилна одлука.
Земаш уплатница пп10 и пополнуваш.
Од- Франк
Цел на дознака- за женидба
Шифра - охриѓанка/ ник нејм/ или аватар (од што сум добар, те оставам и жена да си одбериш)
Банка на примачот - охридска или комерцијална/ помала е провизијата ко ќе ги ваѓам.
До - Мајорот
Сума- 100 евра
И дај и го тоа на тетката на шалтерот, а јас за другото ќе се погрижам.
Пс. под единица пушти ги за одма да стигнат, имам некој трошоци денојве.
Немат невести тука бре. А патики не бараш? Ќе ти пратам само да ги одбијам парите од акциите на берзата во ЊуЈорк :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Немат невести тука бре. А патики не бараш? Ќе ти пратам само да ги одбијам парите од акциите на берзата во ЊуЈорк :)

Имат имат, само како гости се напишани 166 имат онлајн и сигурно уште толку се офлајн.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Имат имат, само како гости се напишани 166 имат онлајн и сигурно уште толку се офлајн.
од кој милион и триста се од Кратово, а другите од западниот дел на Македонија. :) Нема чоек. Се е зафатено. Ко телефонска слушалка во три по полноќ.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
од кој милион и триста се од Кратово, а другите од западниот дел на Македонија. :) Нема чоек. Се е зафатено. Ко телефонска слушалка во три по полноќ.

Шо им фали на тие од кратово? Види Стојан Андов е од таму, па шо убав е чоекот.
Ајм секси анд ај ноу ит
images

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Има такво правило црно на бело на црно-бело или тоа е самоцензурирачки рефлекс роден од потребата за `модерирање`?
Јух, што ме срамота вака кога ќе ме фатат. :sram
Whatever floats your boat. Кога има забелешки, ја свирам „Ода на радоста“ зашто добивам тајм ту шајн и гратис цепидлачење, а кога немам што да правам, ви ставам точки и запирки на соодветните места по постовите. #Confession