Некои викаат спротивности се привлекуваат, други - обратно, сличности.Порано бев многу против тоа, ама во последно време незнам што да мислам.... заљубена сум во дечко што е во врска, го сакам веќе 2 години, имам чувство дека и он чувствува нешто за мене ама сеуште е со девојка му.... он е мирен и повлечен тип а јас сум нешто сосема спротивно и мисли дека неможе од мене да добие сигурност, дека би го изневерувала и така натаму. а девојка му наводно му била сигурна зошто била мирна и немало потреба да се потресува околу неа, да ја контролира итн.....
Нема пишано правило околу ова. Но околу другото сеа...
Тој има врска, претпоставувам сериозна минимум 2 години, затоа што самата ти кажуваш дека го сакаш толку време.
Едно да разграничиме тука... Сакањето е една работа, пробувањето да ја уништиш неговата среќа е друго. Викаш дека има некои чувства, но поради состојбава со сегашнава го нема сторено тоа. Од машка гледана точка сеа ќе ти кажам нешто а тоа е: тој да имал некои појаки чувства кон тебе, или би ја завршил претходната врска или би отишол во илегала - кај тебе. Машкитее се едноставни кога се работи за ствари кои ги сакаат. They just do it.
Пошто работиве не одат на сјајно (нормално најбитно е ти самата да знаеш веќе дали е баш така), оди процесот на опција на преболување. Тука имаш мал милион начини, но пошто не сме запознаени за релацијата помеѓу вас 3цата (и девојката нормално), тука запирам.
Пошто да му земам од урината тоа баш, не верувам дека ќе успеам.