Љубовни проблеми

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А не, ние сме сите тука фини, убаво воспитани, не пиеме, не пушиме, а дрога со очи не сме виделе.
Ама ќе се промени тоа кога ќе излеземе од затвор :zelen

Шала на страна, ептен се согласувам со тебе за цел пост.
Јас не гледам проблем да имаш дечко што пуши трева, баш нема да биде монотоно, ќе откривате нови работи и ќе решавате за настанокот на светот :D
И зошто такви упорни обиди за контролирање, а после жалби дека се има проблеми во врска?
Да одел на испитување или крај... Јас да сум крај и палам еден џоинт :D
Ете, не ме бидува за советување... : (

И мене не ме бива ама чудни ми се муабетиве, никој не праша дали пушењето прави било каква пречка во функционалноста за да воопшто постои`проблем`. Сите некако тргнуваат од појдовна точка за пушачот на трева како зависник-хорсаш кој не може да си најде вена па се боде по нозе, спие на кров со глувци и продава намештај од дома да плати уште еден трип... иако се работи само за трева.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Хоуп*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А не, ние сме сите тука фини, убаво воспитани, не пиеме, не пушиме, а дрога со очи не сме виделе.
Ама ќе се промени тоа кога ќе излеземе од затвор :zelen

Шала на страна, ептен се согласувам со тебе за цел пост.
Јас не гледам проблем да имаш дечко што пуши трева, баш нема да биде монотоно, ќе откривате нови работи и ќе решавате за настанокот на светот :D
И зошто такви упорни обиди за контролирање, а после жалби дека се има проблеми во врска?
Да одел на испитување или крај... Јас да сум крај и палам еден џоинт :D
Ете, не ме бидува за советување... : (

Можеби ти мислиш така. Ете некому му пречи што некој пуши и цигари. Не гледам зошто би осудиле некои кои што не сакаат партнер кој пуши марихуана.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Saladin

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Можеби ти мислиш така. Ете некому му пречи што некој пуши и цигари. Не гледам зошто би осудиле некои кои што не сакаат партнер кој пуши марихуана.
Не осудувам де, кажувам дека мене не би ми сметало.
А башка вистина проблемот е третиран како да се работи за некоја пропалица за која нема спас, а човеков сигурно си пафка за разонода.
Мислам не да подржувам нешто и некого, само мислам нема простор за совети, пошто не постои проблем, бар не од толкав размер. Ако и смета тоа само поради предрасуди нека седне и нека му каже, без да се бараат проблеми во врската кои божемски се од тревата.
Тука проблемот е нешто друго очигледно.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не осудувам де, кажувам дека мене не би ми сметало.
А башка вистина проблемот е третиран како да се работи за некоја пропалица за која нема спас, а човеков сигурно си пафка за разонода.
Мислам не да подржувам нешто и некого, само мислам нема простор за совети, пошто не постои проблем, бар не од толкав размер. Ако и смета тоа само поради предрасуди нека седне и нека му каже, без да се бараат проблеми во врската кои божемски се од тревата.
Тука проблемот е нешто друго очигледно.

Пак ќе ти кажам, не е никаква предрасуда за ништо. Девојчето убаво си пиша дека и` пречи тоа. Никаде не спомна дека ако пафнал ха-ге одма е хорсаш. Малку грешка ја протолкувавте. И прочитај ја убаво уште еднаш, си седнала и разговарала со него и притоа типот признал дека пробал кокаин. Кокаин и џоинт се сосема различно нешто, па и било кој да дознае такво нешто за партнер би требало да седне и да размисли па дури и да побара совет.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
А Лееееееееееееееееј овој е девојка ми сто посто : ))) hhh Tреала си да се потпишеш Лејди Т : P
Не шалу се, мислу дека ако јоште овај врска трае и се одржуе само од жал,а не права љубавна хемија(амф или слично haha) N
не ни треа да постои. Можда тебе ти е проблем што он некад пафка, али и тој не е којзнае какф проблем ако се има разумност у тој
А ако е харкор манки џанки што фафа како луд сфак дн, е тк има проблем и тој какф.
На девојку ми не ву смета тој што ја некад џоинт бричу (овој на другара ми муабет, ке бричимо ли траву : ))) Па ја некад(ама мноо некад па некад ) пафнују и сс њума, она малце ја мноо и убаво ни е, смеемо се сс црвени образи и капилари, опиени од љубоф и вино
А да дувам како ненормалан да, знам дека ке мрси, женско како женско не е женско док не измрси некои конци : )))

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
А бе парва едно е да пафкаш, друго е у муабет и тоа сериозен да признаеш дека со користел кокаин. Outrider, знам кон што цели твоето мислење, но биди реален, ако типот бил дебел па ослабел, па мара пафкал па у некој сериозен муабет спомнал кокаин, нели малку друкчие ќе помислиш. А од една доза кокаин не се станува манекен. Целиот проблем што таа го спомна погоре, е итекако човек да се запраша. Она најдобро сепак ќе знае, но за да дознае треба да направи неколку тестови. И пак ќе кажам, тие тестови ништо нему нема да го чинат (освен нешо пара). Ако е чист, ќе отиде. Ако е прљав, нема. Ако ја сака, ќе прекине.

• Ми се допаѓа
Реакции: Donna

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А бе парва едно е да пафкаш, друго е у муабет и тоа сериозен да признаеш дека со користел кокаин. Outrider, знам кон што цели твоето мислење, но биди реален, ако типот бил дебел па ослабел, па мара пафкал па у некој сериозен муабет спомнал кокаин, нели малку друкчие ќе помислиш. А од една доза кокаин не се станува манекен. Целиот проблем што таа го спомна погоре, е итекако човек да се запраша. Она најдобро сепак ќе знае, но за да дознае треба да направи неколку тестови. И пак ќе кажам, тие тестови ништо нему нема да го чинат (освен нешо пара). Ако е чист, ќе отиде. Ако е прљав, нема. Ако ја сака, ќе прекине.

Никој не прекинал поради љубов. Можда некое време ќе прекине* колку да замачка очи и ќе глуми дека е се` во ред дур да стекне некоја доверба.

прекине* = ќе зема поретко, ќе пази да не остава траги, ќе внимава на временски интервали, ќе се крие и сл.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
А ако нема никаков проблем настрана од популарниот став ot marikuana otkazue dziger glavata keti otpadne nekoj den koa setas не му треба ни помош.

Тебе ти има признато дека пуши марихуана, има користено и кокаин - а кога видел како си збеснала, сметај може да има користено уште нешто, но не ти кажува.
Реално, марихуаната е проблем, можеби за некого не, но еве конкретно тебе ти е. И ти не можеш да го прифатиш тоа.

И мене не ме бива ама чудни ми се муабетиве, никој не праша дали пушењето прави било каква пречка во функционалноста за да воопшто постои`проблем`. Сите некако тргнуваат од појдовна точка за пушачот на трева како зависник-хорсаш кој не може да си најде вена па се боде по нозе, спие на кров со глувци и продава намештај од дома да плати уште еден трип... иако се работи само за трева.

Јас никаде не реков дека од марихуана се умира:) Само реков дека штом користи и кокаин, кога и кажал и видел реакција, дека многу веројатно е да користи и нешто друго а не и кажува.

Секако дека човекот не го направив најстрашен наркоман.

Знаеш, ќе земам една паралела. Еве изневерување да речеме. На некоја не и смета дечкото да и "шврља" наоколу, се дури се враќа кај неа на крај. Јас ова не би можела да го замислам. Еднаш да замине со некоја друга и толку, тоа е крајот. И не, не се правам силна, сум раскинала голема љубов заради оваа причина. Истово и со марихуанава. Некому му смета, конкретно и јас сум на исто мислење со девојчево. Ако неа и смета, не треба само да седи и да молчи.

Не знам, се изместија некако границиве на она што е нормално. Знам дека денес пушењето марихуана не е којзнае каков проблем, ете и легално го направија, ама има луѓе на кои им смета. И уште еднаш повторувам, иако и јас не би можела да одам со некој кој пуши марихуана, не ги сметам луѓето што пушат за наркомани, пропалици и не знам што не таму:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ако она га сака, ке сфати дека на њега му е убаво да фафнуе, а кока како кока скупа е. И да сака човек нонстоп да гу конзумира неможе,осфен ако е некој буџеларски богаташ, нафташ : ) И ја сам пробаја коку едн пут, само едн пут,тој не ме праи лош човек, напротиф, кока е најкфалитетна и најинтелигентна дрога.Значи он пробаја коку и фафнуе си џоинт, ја не глеам туј проблем ако он знае добро да гу вози врску сс њума, ако гу сака,ако она га сака.Има миљон други поголеми проблеми од џоинт

Ја сам сто посто сигуран дека ако е обичан дечко кој живи реалан нормалан живот како нас, не е конзумираја поише од пет шес пут кокаин, можу да се кладу на едну црту : )))

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
A бе Парва од една шкљовка не се ствара манекен, ја ти кажу. Треба поќе време. За мара не знам дека се слабее ефикасно, ете Бобо може да подобјасни пошо знае повеќе научно биолошката страна. Трејнспотинг или не, ако на цурата и` пречи, треба он да ја испоштуе да отидат заедно на тест. Ако е до марата, мислам дека различно телото ќе прикаже резултат и на типов нема да му пречи. Но ако работава е посериозна, онда типот нема да оди. И работава ќе си тече, како што си била и до сеа. Или она прљаво ќе игра или ќе треба мноогу труд да вложи за да го направи the leap of faith. И после ризикот дека типот може да се врати по старо е тука.

• Ми се допаѓа
Реакции: Donna and Selene