Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
ги сметам за уметност и црткам по нешто. Имам шкртнато со некој од форумов (ама да не го откривам јавно) 3-4 графити и спремаме уште еден само времево да не ме заебе.
ги сметам за уметност и црткам по нешто. Имам шкртнато со некој од форумов (ама да не го откривам јавно) 3-4 графити и спремаме уште еден само времево да не ме заебе.
Итекако мислам дека графитите се уметност, и стварно ме инспирират кога гледам на некои ѕидови, ама оние графити како погорниве слики, А НЕ некои ОБИЧНО нацртани имиња само, нашлакани вамти тамти и го уништуваат ѕидот.
Оние ако можам да ги наречам графити кој што имаат на нив само куп навредливи зборови на едно место не се за мене уметнос но оние кој имаат така интересна графика веке ги сметам за уметност
Секогаш сум се чудел зашто некои графити се толку со измешани бои.
Мене лично ми се допаѓаат поедноставни и да имаат нешто духовито во нив,а најмалце ги сакам оние со букви и во некакви форми кај што три саата ќе ти требаат да разбереш што сакал авторот да каже а претпоставувам изгубил време,нерви и пари да го направи тоа дело.