Искрено си кажала.Баш ме интересира по што заклучи дека не е скромна?Колку што мене ме држи памтењето,девојчето искрено си кажа дека нема многу пријатели и дека некои и љубоморат поради гласот,а таа баш би сакала да има многу пријатели.Па што и да им викала на родителите дека не се свесни што имат дома?Ако она не ги натерала да ја пријават во шоуто,можеби ќе немаше втора шанса за светот да слушне за неа.А можеби и се зафркавала.Како и да е,тоа според мене не е огромна самоувереност и самовоздигнување како ти што опиша.Девојчето ниту во еден момент не рече Јас сум најдобра ви си немате врска,јас сум најпопуларна,сите сакат да се дружат со мене..абе остај,никој не може со мене- а според мене тоа е самовоздигнување.Али како и да е,секој со своето мислење Извини што те цитирав,ама стварно мислам дека имаш грешка мислење за девојчето.Барем до сега не се покажала како таква.
Од кај знаеш ти пак дека навистина искрено некој и љумоморел па за да можеме да тврдиме дека е искрена?
Кога тебе некој ама баш ти љубомори ти кажува?
Или тие што најчесто ни кажуваат дека за нешто ни љубоморат уствари се нашите најблиски и така се изразуваат кога сакат да ни покажат дека за нешто ни се восхитуваат?
Пријателите не се стекнуваат со однапред предрасуди дека околината ни љубомори.