Пробај само не се разочарувај од прва многу тешко примаат еден Никола Ристановски 6 пати го вратиле па дури на 7 бил примен .Оооо па супер. Ако се решим ќе си ја испробам среќата. Барем да не ми биде цел живот криво Фала
Пробај само не се разочарувај од прва многу тешко примаат еден Никола Ристановски 6 пати го вратиле па дури на 7 бил примен .Оооо па супер. Ако се решим ќе си ја испробам среќата. Барем да не ми биде цел живот криво Фала
Добри насоки си избрал, јас диоломирав на МЗКИ ми се погодија неколку добри професори ама ептен добри едниот ми беше ментор Добре Рунчев за колегите неам зборови имаше и дори и лоши моменти но некако се уклопивме и го продолживме факултето за по година две
Мехатроника имаш повеќе програмирање, чипови механичка рака итн а Втоматика и флуидно имаш повеќе физика односно притисок проток на флуиди и такви работи.
За секој друг совет околу машински и предметите слободно може да пишете
Јас бев, си се запишуваш нормално како на секој факултет, нема врска дали моден дизајн или правоА има ли некој што е запишан на факултет за моден дизајн, планирам да се запишам ама немам појма како одат тие работи.
на кој јазик? (хахах добра сум,после толку време го гледам мислењево )Имам едно прашање. Колкави ми се шансите да бидам примена на филолошкиот факултет во Скопје, средно завршив во гимназија Јосип Броз Тито Битола, сите години со одличен успех освен во трета (многу добар). Досега по сите јазици сум имала 5 освен во трета (македонски 4, германски 3). Многу сакам да се запишам на филолошки и многу сум загрижена за примањето.