Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да има некое “копче“ на кое ќе пишува однеси ме најгоре. Можеви лошо се изразив, но не би било лошо ако може да се реализира. Инаку форумот е супер.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Да има некое “копче“ на кое ќе пишува однеси ме најгоре. Можеви лошо се изразив, но не би било лошо ако може да се реализира. Инаку форумот е супер.
имаш скрос долу пишува ' на врв' ...

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Selma

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Сакам спојлер! :wub
На другите форуми ја има оваа опција. Добро би било и тука нешто да се направи во врска тоа. Сепак, најпотребно е во темите со серии.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ice_Man

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да се воведе ВВ-код за скриен текст, ова беше исто предложено и од AnneBoleyn. Ќе биде од корист во повеќе теми.

• Ми се допаѓа
Реакции: AnneBoleyn

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Бидејки внесовме податоци кога сме родени, а имаме тема за честитање родендени, дали е можно да се воведе опција и на форумов негде на почетна да пишува на кого му е денес роденден, па да си честитаме меѓусебно??

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Јас мислам дека темата Здравје треба да биде малку погоре ... ако ништо друго,барем пред игрите :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Бидејки внесовме податоци кога сме родени, а имаме тема за честитање родендени, дали е можно да се воведе опција и на форумов негде на почетна да пишува на кого му е денес роденден, па да си честитаме меѓусебно??
Додадено.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Јас мислам дека темата Здравје треба да биде малку погоре ... ако ништо друго,барем пред игрите :unsure
Па категориите не би требало да се наредени по важност :) ако беше така тоа ќе значеше дека трачевите се поважни од компјутерите и мобилните :p шала на страна, обично на форум категориите се редат така што нивното значење да е слично...а како се по ред не е ни важно :) можеби би требало здравје да е погоре за да е повеќе забележливо, но сепак мислам дека оној што сака да учествува во некоја дискусија не би му било проблем да поскрола малце надоле :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski