Добредојде на нови членови

petrolboxer

Нов член
28 јуни 2013
9
2
3
124
nedojdija
Опомена за некористење кирилица
све океј ама стварно не можам да разберам зошто толкаво инсистирање кога како прво очиве ме заболеа дур ти ја прочитав реченицава, стварно е неубаво и не практично..и ај латиницата, ами овие запиркиве??
на крај краева, правилата на форумот треба да се почитуваат, а не да се плука по администрацијата, зошто правилата биле донесени уште од самиот почеток и важат за сите, без разлика дали си тука 1год. или 1ден.
ај поздрав сега. :)
,,,vednash etiketa deka nekoj nekogo pluka,,,,ova li ti e nachin na komunikacija,,,:showoff,,i zapirkite si imat svoj istorijat,,,ako nemozhesh da me prochitash ,,,ednostavno preskokni me,,,drugite ,,veke me razbiraat od chlenovite de,,,:wavespin,,,,,
,,,e aj pozdrav de ,,,sega i tuka,,,(hug),,,,

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Ајде и овде , вејче ви пишав во дијалекти оти така че си зборувам , сигурно сте виделе вакво фурби или ако не сте виделе еве видете го , запознајте се ...
Мило че ми биди да се дружиме ......(hug)
Пинки, добредојде :)
Здраво на сите форумџии!
Очекувам добра дружба :)
Подобро че ти беше да се регистрираше како cadı. Турските серии биле во подем во оваа наша мила и неависна....
Сега се регистрирав и ве поздравувам сите. Се надевам на искрена дружба, разменување на мислења, позитивна енергија и убави зборови кои ке ни го разубават денот.
Добредојде и многу црнобели мислења :)
,,,postar

postarite chlenovi dojdeni od drugite forumi go poznavaat istorijatot,,na ,,,toa prashanje,,,i ne isteruvan nekoi moi hirovi,,,pogolemiot del od tuka se poznavame megusebe,,,taka da nema potreba od objasnuvanje,,,nitu na tebe,,,
,,vo vreme koga ,,e borba za sekoj chlen i dusha forumska,,,vie stavate ogranichuvanja,,,,
,,,pa sega ,,,neznam koj e na poteg,,,i zoshto mislish dekanekogo maltretiram i bi trebal da poshteduvam,,,,aj vie poshtedete me,,,pa i jas i drugite da nemaat problem okolu ovaa tema,,,:*
Имаше еден на кајгана што не се одлепуваше од латиницата и за неа се држеше ко слеп за стап (или модерно да се изразам: пијан за плот) :) Шутрак, ти си бе?

• Ми се допаѓа
Реакции: Furby and petrolboxer

petrolboxer

Нов член
28 јуни 2013
9
2
3
124
nedojdija
Опомена за некористење кирилица

Подобро че ти беше да се регистрираше како cadı. Турските серии биле во подем во оваа наша мила и неависна....

Имаше еден на кајгана што не се одлепуваше од латиницата и за неа се држеше ко слеп за стап (или модерно да се изразам: пијан за плот) :) Шутрак, ти си бе?
,,,i ti li sine brute,,,(facepalm),,,,,,i seushte go ima,,,,:rofl ,,,kako i poveketo od vas,,,pa i ti lav bez opashka,,,:p

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Добредојде на новозачленетите. Особено би ми било мерак да читнам повеќе постови од Wesley и La Bruha :)

petrolboxer многу детско од твоја страна. Но сепак добредојде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and Сара.13

Furby

Полноправен Член
26 јуни 2013
96
92
18
32
,,,i ti li sine brute,,,(facepalm),,,,,,i seushte go ima,,,,:rofl ,,,kako i poveketo od vas,,,pa i ti lav bez opashka,,,:p

Некој денес дојде , па го сефтосаја со казнени поени .:) Велком то да клаб (party)

Ночни охотник , не сум појче пинки , сад сам фурби , то прај помалце работи од пинки ама исто така на моменти е многу аноинг :mstickle