Добредојде на нови членови

petrolboxer

Нов член
28 јуни 2013
9
2
3
124
nedojdija
Опомена за некористење кирилица
,,,bidejki nekoj si administrator nesaka poraki ,,,eve tuka mu ja isprakam da ja prochita ,,,kako li samo se vikashe ,,,neshto kakao crn pominuvach,,,
izvini ,,ama iako e pravilo,,,ogranichuvachko,,,,a bidejki nemislam ,,nitu mozham da pishuvam na kirilica,,,ako ne mi dozvolite da prodolzham na toj nachin,,,,,vednash da mi se izbrishe akauntot i pasvordot,,,taka da go otkazhuvam moeto uchestvo na ovoj sajt,,,ova ne e molba tuku preporaka kako ponataka da postapite,,,,,,,,vo sekoj sluchaj baram vednash brishenje na site moi podatoci od tuka,,,
,,,sekade dozvoleno tuka ne ,,,aj aj,,,

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
,,,bidejki nekoj si administrator nesaka poraki ,,,eve tuka mu ja isprakam da ja prochita ,,,kako li samo se vikashe ,,,neshto kakao crn pominuvach,,,
izvini ,,ama iako e pravilo,,,ogranichuvachko,,,,a bidejki nemislam ,,nitu mozham da pishuvam na kirilica,,,ako ne mi dozvolite da prodolzham na toj nachin,,,,,vednash da mi se izbrishe akauntot i pasvordot,,,taka da go otkazhuvam moeto uchestvo na ovoj sajt,,,ova ne e molba tuku preporaka kako ponataka da postapite,,,,,,,,vo sekoj sluchaj baram vednash brishenje na site moi podatoci od tuka,,,

правилиото за кирилица важи за сите и нема исклучоци,
акаунтот не се брише, може само да престанеш да го употребуваш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and melpomena

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas

Не се лути одма, и јас кога дојдов ме опоменаа дека Прво правило е пишување кирилица,се налутив малку за опомената и јас видов не видов си почнав така. Други проблеми нема да имаш, се е супер, ама ете ова сите го почитуваме. ;)

petrolboxer

Нов член
28 јуни 2013
9
2
3
124
nedojdija
Опомена за некористење кирилица
правилиото за кирилица важи за сите и нема исклучоци,
акаунтот не се брише, може само да престанеш да го употребуваш :)
,,,pravila samo da bi davila ,,,imashe edna pesna od postaro moe vreme:igra,,,,,ako ne ste sposobni da izbrishete obichen akaunt sekoja chest,,,
,,vo toj sluchaj ke mora da me banirate permanentno,,,:giggle,,,ke go storite toa ,,ili ,,,da prodolzham po moe,,,,ne se raboti za da bide po moe tuku ,,taka e kako shto e,,,(party),,,zaradi ovoa sme tuka,,,a ne zaradi kirilicata ,,za koja patem kazhano sigurno poveke ja pochituvam otkolku vie ,,,vo administracija,,,bidejki vi e profesionalna deformacija ,,,latinicata de,,,:place,,,,,,(bravo),,,,
,,,,ako nishto drugo ,,,barem ke vlezam vo istorijatot na sajtot kako prv permanent ban,,,,,:p

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
,,,pravila samo da bi davila ,,,imashe edna pesna od postaro moe vreme:igra,,,,,ako ne ste sposobni da izbrishete obichen akaunt sekoja chest,,,
,,vo toj sluchaj ke mora da me banirate permanentno,,,:giggle,,,ke go storite toa ,,ili ,,,da prodolzham po moe,,,,ne se raboti za da bide po moe tuku ,,taka e kako shto e,,,(party),,,zaradi ovoa sme tuka,,,a ne zaradi kirilicata ,,za koja patem kazhano sigurno poveke ja pochituvam otkolku vie ,,,vo administracija,,,bidejki vi e profesionalna deformacija ,,,latinicata de,,,:place,,,,,,(bravo)

а зошто едноставно не можеш да пишуваш на кирилица и да си се поштедиш и себе си и другите од беспотребно расправање околу таа тема? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: petrolboxer and Kitty

petrolboxer

Нов член
28 јуни 2013
9
2
3
124
nedojdija
,,,postar
а зошто едноставно не можеш да пишуваш на кирилица и да си се поштедиш и себе си и другите од беспотребно расправање околу таа тема? :)
postarite chlenovi dojdeni od drugite forumi go poznavaat istorijatot,,na ,,,toa prashanje,,,i ne isteruvan nekoi moi hirovi,,,pogolemiot del od tuka se poznavame megusebe,,,taka da nema potreba od objasnuvanje,,,nitu na tebe,,,
,,vo vreme koga ,,e borba za sekoj chlen i dusha forumska,,,vie stavate ogranichuvanja,,,,
,,,pa sega ,,,neznam koj e na poteg,,,i zoshto mislish dekanekogo maltretiram i bi trebal da poshteduvam,,,,aj vie poshtedete me,,,pa i jas i drugite da nemaat problem okolu ovaa tema,,,:*

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
,,,,aj ,po lp isprati ,,,,da znam so ogo zboruvam,,,,a za tupenje ,,,i dupenje vo mozok,,,akhm,,,,site pametni,,,,(handshake)

све океј ама стварно не можам да разберам зошто толкаво инсистирање кога како прво очиве ме заболеа дур ти ја прочитав реченицава, стварно е неубаво и не практично..и ај латиницата, ами овие запиркиве??
на крај краева, правилата на форумот треба да се почитуваат, а не да се плука по администрацијата, зошто правилата биле донесени уште од самиот почеток и важат за сите, без разлика дали си тука 1год. или 1ден.
ај поздрав сега. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and petrolboxer