Опомена за некористење кирилица
,,,bidejki nekoj si administrator nesaka poraki ,,,eve tuka mu ja isprakam da ja prochita ,,,kako li samo se vikashe ,,,neshto kakao crn pominuvach,,,
izvini ,,ama iako e pravilo,,,ogranichuvachko,,,,a bidejki nemislam ,,nitu mozham da pishuvam na kirilica,,,ako ne mi dozvolite da prodolzham na toj nachin,,,,,vednash da mi se izbrishe akauntot i pasvordot,,,taka da go otkazhuvam moeto uchestvo na ovoj sajt,,,ova ne e molba tuku preporaka kako ponataka da postapite,,,,,,,,vo sekoj sluchaj baram vednash brishenje na site moi podatoci od tuka,,,
,,,sekade dozvoleno tuka ne ,,,aj aj,,,
izvini ,,ama iako e pravilo,,,ogranichuvachko,,,,a bidejki nemislam ,,nitu mozham da pishuvam na kirilica,,,ako ne mi dozvolite da prodolzham na toj nachin,,,,,vednash da mi se izbrishe akauntot i pasvordot,,,taka da go otkazhuvam moeto uchestvo na ovoj sajt,,,ova ne e molba tuku preporaka kako ponataka da postapite,,,,,,,,vo sekoj sluchaj baram vednash brishenje na site moi podatoci od tuka,,,
,,,sekade dozvoleno tuka ne ,,,aj aj,,,

,,,,,ako ne ste sposobni da izbrishete obichen akaunt sekoja chest,,,
,,,ke go storite toa ,,ili ,,,da prodolzham po moe,,,,ne se raboti za da bide po moe tuku ,,taka e kako shto e,,,
,,,zaradi ovoa sme tuka,,,a ne zaradi kirilicata ,,za koja patem kazhano sigurno poveke ja pochituvam otkolku vie ,,,vo administracija,,,bidejki vi e profesionalna deformacija ,,,latinicata de,,,
,,,,,,
,,,,

,,