Социјалните мрежи и нивното влијание врз врската

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Има влијание........слабо ми оди во љубовта...слабо сум на форум(и), facebook пуштам еднаш дневно, msn и skype немам користено 2-3 години. Да. Има некоја логика....
----------------------------------------------------------
Ај сега озбилно.....
Ако навистина некои се сакаат, празнењето на форуми нема да ги спречи во тоа.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Шо сака нека праи на скајп (пошо нема фб) и со која сака нека си пишува и што сака нека и пишува. Додека доаѓа дома после работа и додека е истиот човек во кој се зацапав пред 7 години СЕЕДНО МИ Е!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

smeska

Истакнат Член
18 декември 2012
65
53
118
facebook , msn , форумов и слично можат само да бидат изговори за кавга , а директно да влијаат неможат ако самите не го дозволиме тоа :)

crazy girl

Нов член
15 декември 2012
13
2
3
27
според мене имаат влијане всушност и самата сум го усетила но воопшто неможам да сванам што ако некој ти пишал срце или ти ставил кисс значи несмееш да имаш ни другари кога си во врска?? банални работи но мислам дека тоа е само изговор на прекинувањето на врската

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Пред 4 години имав една врска која заврши токму заради Фејсбук.Јас негов пасворд,он мој,и едниот и другиот бришење муабети откако ќе збориме со некој,и доволно е откако ќе се исклучиш тој што си праел муабет да ти пише само „чао“ па кога ќе се уклучам јас/тој да се разбуди сомнеж,па карање па расправање па кој ти е овој/оваа, па тргање врска,па бришење слики,па постирање глупи песни....абе...детски работи.
Сега не сакам ни пасворд да му знам,а ниту пак ме интересира со кого комуницира,затоа што реално да збориме сите можеби си имаме по некој пријател/ка на фејсбук со кој ни иде муабетот и дружбата(ама само виртуелно).
Мсн не користам,а за форумов не ни знае дека сум член,а и не ни мора да знае,тука имам целосна слобода,можам да пишам што сакам и како сакам без да има после реакција зошто вака зошто така:sreken

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Фејсбукот месенџерот скајпот немаат влијаниа.Зошто да уништува врска?Ако партнерот нема доверба во мене ке нема и без тоа а како што кажаа веке тоа е само изговор.И според мене глупаво е да се разменуваат пасвордите.Тоа си е лична работа.Исто ко да ми брка некој во козметиката и таквите работи и да гледа кој број гаки и прслук носам и дали ги користам Аlways Ultra :D Е така ми наликува тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod