Социјалните мрежи и нивното влијание врз врската

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Ако дозволите да имаат,ќе имаат!

се слагам ако дозволат....партерите...
а тоа го прават повеќето од населението
демек ФБ му е живот....виртуелен....и ако не си у врска ставен-ставена значи немаш партнер
што за мене е долно сваќање.....да не кажам и моронско понашање....
социјалните мрежи се за комуникација....ништо повеќе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ♠ Таа Сум ♠

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Има форумов влијание, чоек од него не можи женска да фати :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Даа во светов 50% од луѓево раскинуваат он-лајн и дознаваат превари преку него така да сталкање некоја или погрешен лајк може да ја растажи девојката

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Се е измешано денес , само јас мислам дека довербата ако е изградена цврсто и разумот е чист социјалните мрежи се ништо во однос на тоа дека можат да придонесат за негативно влијание на една врска ! (wave)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Мрзам расправии за фб и кога ќе слушнам некој да се расправа заради лајкнувана објава или слика кај некој од спротивниот пол, ми се повраќа.
Колку години имате петнаесет ? Сериозно јас кога имав седумнаесет се карав со тој што ми беше дечко зошто јас сум му ставила лајк на некој манекен ?! Не е до довербата, до љубомората е. Ако сакаш да изневериш некого доволно е да одиш до продавница што се вика, можеш да изневереш.
Не направиле доволно глупости кога биле млади, па на стари години ајдеее со фб и со социјални мрежи ќе пишат пораки кај други жени и девојки за гледање. Па како да не се разведе жената од вас... до виртуелно флертување ли ви дошло..

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Има такви душата ќе си ја продадат за да се стават во врска на фејсбук. |-( Не ме чуди истото да биде и причина за прекин со фактот какви се луѓе постојат. Еве пример (може не треба да го кажувам) имав една гостинка пред некој месец и девојката буквално ден пред да си оди ми падна во депресија, причина, тој во кој што беше, а и најверојатно уште е затрескана си го променил името на фејсбук. Толку многу варијанти на приказни смисли во врска со тоа зашто си го променил името што дури овие сапуници што прават не би им текнало.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Molecule X

Староседелец
12 јули 2015
12
5
1,003
34
Врвот на мизеријата е моментот кога ние сами дозволивме врските да ни бидат диктирани од една уште помизерна социјална мрежа! Btw сакав само да кажам дека пред околу саат време раскинав со дечкото ради расправија што тргна од тоа што има коментирано средношолка онака сочно и провокативно. Ало средношколка!!!! "Дечкото" 26 години. Толку...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Врвот на мизеријата е моментот кога ние сами дозволивме врските да ни бидат диктирани од една уште помизерна социјална мрежа! Btw сакав само да кажам дека пред околу саат време раскинав со дечкото ради расправија што тргна од тоа што има коментирано средношолка онака сочно и провокативно. Ало средношколка!!!! "Дечкото" 26 години. Толку...
А дали предтоа имате разговарано околку потенцијалните проблеми и сето оноа што тебе ти пречи во врска со проблемов?