добри вежби за совршени стомачни
баш ќе пробам да правам од овие..
баш ќе пробам да правам од овие..
Какфо рамо и груду сам напраија не ми се веруе овија днови еј..
И тој не иду у никакфу теретану, домаќи воркаут си прау (искрено иам поголеми резултати од другари што идеф у теретану )
Не е дека нејќу да иду, ама еднставно мноо ми е далеко место куде што идеф мои другари, не живу више у мое старо маало
Него Trajche кажи ми ти около креатин, штетан е не е ? Другари мои сакаф да зимаф, прашуеф ме и мене , сакам да пробам малце да виду што ефект има
Same story here... А после вежбите, како три тона тежина да ми тргнал некој од телото.Иначе да ве известам само онака.
Се заразив со вежбање.
Ми постанува опсесија и телово само ми бара да ги правам вежбите.
Не ли отидам еден ден чувствувам како да ми фали нешто.
Одиш никаков,излегуваш насмеан и како препороден.Same story here... А после вежбите, како три тона тежина да ми тргнал некој од телото.
Или ќе отидеш нервозен, ќе излезеш среќен. Think of it as a way to let off steam...Одиш никаков,излегуваш насмеан и како препороден
Мagic Thing.
Trajche ја дојде да прашам неколко прашања.
Кои масти бесва добри онија заситени или незаситени, мислу дека негде беше прочитаја едни од њима треба да ги избегавамо. Колко одприлике да унасам калорие дневно за да можу да ослабнују ? Исто такој интересира ме дали ако унесују јаглехидрати, а масти ги намалу најмалко што можу, ке можу ли повише масни наслаге да симнују ?
Полка се ближи лето и крај на школску годину, па ја да се спремам полка за спортско лето, прво теорију да научу па после ке пројдемо на физички дел . Па ако имаш некое саветче такој добро би ми дошло. Иначе планирам Insanity тренинг програму да гу почну и трењирам кошарку 3 пута недељно по 1 сат и увек кт имам слободно време возу точак и играм баскет сс другари.
исто истоооИначе да ве известам само онака.
Се заразив со вежбање.
Ми постанува опсесија и телово само ми бара да ги правам вежбите.
Не ли отидам еден ден чувствувам како да ми фали нешто.