youtube колку сакаш има вежби.Имам една пилатес топка, ми седи така за потпирање нозе : )
Не знам вежби за со неа, т.е има безброј видеа, ама не знам сега кои се најдобрите. Па ако знае некој...
youtube колку сакаш има вежби.Имам една пилатес топка, ми седи така за потпирање нозе : )
Не знам вежби за со неа, т.е има безброј видеа, ама не знам сега кои се најдобрите. Па ако знае некој...
Имам една пилатес топка, ми седи така за потпирање нозе : )
Мислев на некои испробани, се разбира дека нема лоши вежби, само има толку многу видеа со толку многу различни вежби...Ако има најдобри вежби, а кои се тогаш оние лошите? Постојат ли воопшто такви![]()
Мислев на некои испробани, се разбира дека нема лоши вежби, само има толку многу видеа со толку многу различни вежби...
има и лоши, ехее ако не те упати некој правилно, и не ги правиш тие што треба многу може да се потфрли..Мислев на некои испробани, се разбира дека нема лоши вежби, само има толку многу видеа со толку многу различни вежби...
Кога се бира Мис се бира најубавата, а тоа не значи дека другите девојки се грди. Исто и со моето прашање, да ти објаснам вака нашироко пошто ме сфати ептен погрешно. : ))
Прашање:
Кога трчам имам болки во колената.
А пред две три недели си купив нови патики за трчање.
Може да е до патиките?
Или загревањето?
Порано не ми беше така.
Не шумски,земјен.Најверојатно трчаш по асвалтен пат? Ако е да батали па смени го со трева.
Trajche ќе посади ако треба за твој атер и ќе ја коси секоја денНе шумски,земјен.
А на траката за трчање во фитнес студио не.
Хммм..Кај ќе најдам трева жити се?
Хехехехех![]()