И после ќе биде како воTrajche ќе посади ако треба за твој атер и ќе ја коси секоја ден![]()
Sex and the City,
згодниот градинар ја косе тревата.
А ја висам на прозор

И после ќе биде како воTrajche ќе посади ако треба за твој атер и ќе ја коси секоја ден![]()
И после ќе биде како во
Sex and the City,
згодниот градинар ја косе тревата.
А ја висам на прозор![]()
![]()
![]()
И личен тренер уште.баш така..шо ќе ти фали, одма ќе имаш мотив за трчање..
И личен тренер уште.
All in one![]()
вежбај раце , за нозе може само да истегаш така и ке ти помине воспалението , кога ке се тушиташ со сапун масирај си ги нозете и задникот и на крај со ладна вода помини гиПак јас(јбг имам многу прашања)
Кога имам воспаление на мускулите ненормално јако како сега(од завчера од тренинг)
дали е препорачливо да одам на тренинг или да почекам да помине?
Сакам вечер да одам на тренинг(а мускулите на задникот и нозете ме болат толку што едвај одам).
Мислев да одам и да се концентрирам на вежби на рацете.
Ама и нозете пак малку.
Пак јас(јбг имам многу прашања)
Кога имам воспаление на мускулите ненормално јако како сега(од завчера од тренинг)
дали е препорачливо да одам на тренинг или да почекам да помине?
Сакам вечер да одам на тренинг(а мускулите на задникот и нозете ме болат толку што едвај одам).
Мислев да одам и да се концентрирам на вежби на рацете.
Ама и нозете пак малку.
кај ти текна бе меѓу нозеСеа ме потсети пред некој ден Lena беше прашала за болки во колената, сеа ми текна еден совет до неа и до сите останати без разлика дали спортувате или не. Кога спиете да си ставате перница помеѓу нозете, јас забележав разлика после 3-4 дена не ме болат толку, а колку убаво се спие ич не ми се станува насабајле. Пробајте.
кај ти текна бе меѓу нозеперница
поарно нешто друго да се стави..