Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...сакам да кажу не спомнујте дрогу на форум, на некога му течеф лиге и лупа лајкови куде се спомне дрога :D

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Прашање: Дали имањето на 1500 или 2000 женски за пријател на фејсбук со кои си немал никаков контакт освен она лајк на сите слики шо си му манал, те прави највечи фраер у малоо?

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
сакам да кажам дека денес сум малку посрекен од вчера, па денес ми е роденден :) ајде на торта и сокче пивце винце нешто :gladen

1464_226.jpg
Среќен нека ти е ,ти посакувам секоја желба да ти се исполни .:D

Прашање: Дали имањето на 1500 или 2000 женски за пријател на фејсбук со кои си немал никаков контакт освен она лајк на сите слики шо си му манал, те прави највечи фраер у малоо?
не највечи фраер у маало ,него највечи флаер на фејсбук :frantic

сакам да кажам ,незнам да речам :rofl

ај ако не ме смрзи да го допишам ке го објавам, ама не се секирај не го давам Џ..... на кој било :)
хахахахха ај баш ме интересира што ќе напишеш,тагни ме за да прочитам :rofl

:place сакам да кажам дека на фејсбук сите се цртани :redcarded и смешни ми се :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Psychobilly and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:place сакам да кажам дека на фејсбук сите се цртани :redcarded и смешни ми се :rofl
сакам да кажу....ја затој га избриша : )

сакам да кашу дека мама глеа скери муви на телму и прави фаце како да ву е поинтересан филм од онуј казну као демек збори се за љубаф што сител цел дн замара

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Денешниов ден, обичен.
Очекував размрдување, само ќе го почекам времево да одлучи дали ќе понуди снег, дожд или сонце...
Како тргнало, додека ја конзумирам мојата доза на кофеин можеби и гушнати насмеани вонземјани ќе паднат :giggle

Што кејф ми направи една вчерашна посета, едно испиено сокче од праска и полупразна пепељара со една драга особа...Ми фалеше.
Некогаш ги мразам километрите.
Некогаш сум и недефинирана.

Убав ден.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.