Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Сите јадат корнфлекс за појадок или вечера, а јас... Јас за ручек.
Да, се правам наопаку. Штета што не се родив наопаку...
Сфаќам дека не секогаш ако подизлажеш ќе се потспасиш. Во денешниов мој случај, заглавив. Мислам малку де. Мало проблемче се создаде. Ама моите проблеми ги решава некој друг. Скоро секогаш. Ова денешново спаѓа во тие скоро.
Сфаќам дека немам живци за предавање и учење. Т.е. сфатив дека професијата професор не е за мене.
Јас немам живци на мојот роден татко да му објаснам како функционира телефонот, не пак да се расправам со 100 и кусур нечии деца. Па уште ако се како оние мои таканаречени соученици....јака им душа на моите сакани професори.
И тоа... Се потрудив да заминам од мојот најомразен час Физичко и наместо времето да го искористам порационално јас седнав пред компјутер. Хах, чекај, чекај, што тоа јас пишувам?? Па не седнав да дремам на компјутер, јас работам.
Да бе, па нели сум модератор! Вие пишувате, а јас трчам по вас и ве проверувам...
И после мене ми велат, ништо не правиш, цел ден си на тој компјутерот... Ццццц, која безобраност.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
n.b. Најбоље чувство ти е да си напраиш црн чај со млеко после 5 часот за релаксирање пред компјутер.

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Изгубив 500.000 долари на гта сан андреас мултиплејер, се ќе искршам! Сум играла 5 дена за тие пари! :mad А да биде уште подобро, другар изгуби 100.000 долари на истата игра, само на друг сервер :D у мичку патер, кој таленти сме еј... :mad :mad :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar and Saladin

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Изгубив 500.000 долари на гта сан андреас мултиплејер, се ќе искршам! Сум играла 5 дена за тие пари! :mad: А да биде уште подобро, другар изгуби 100.000 долари на истата игра, само на друг сервер :D у мичку патер, кој таленти сме еј... :mad: :mad: :mad:

Сакам да те прашам, ГТА Сан Андреас ти е оргинал купена? :p

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Сакам да кажам фудбалскава репрезентација треба да се еутанизира !!!...ма да не заслужуваат таков хуман третман !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31
Статус
Затворена за нови мислења.