Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Подобро е да си бесен и да знаеш, отколку да си спокоен и да се сомневаш...

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Надвор многу дува ветер, многу е страшно :ladno
Сакав да кажам кога учам сё ми е интересно сури и белите сидови, цевките од парното, подот... Како и да е читнав нешто географија, ако ми ставе 5ка, частам виртуелно (проблем голем си имам со географијата). :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
From the diaries of the Saracen knight...
ММЕ на оние у завод. Таман стигам на ред - пауза. Ај здравје утре. Битно зедов ресурси за изградба на комодата под телевизорот. Вековното чекање на туѓите мислења заврши. Друга интересна ствар е коа ќе се осетиш шитнат од другарчето во кое веруваш дека никад не би. Шо е со луѓево, не знам. Ај утре го чекам кафето со сестра ми.

So, it was...

Doozy

Полноправен Член
26 февруари 2012
63
51
18
Tука некаде ...
СДП дали од новото веро до Бит пазар, Женски пазар е мн далеку? За колку време се стига? Пешки со Бус? :D

^
Ако мислиш на Веро Центарот (?), тогаш до Бит пазар имаш некои 10-12 минути пешки...
Ако мислиш на тоа близу до Католичка, додај уште 15 минути. :)
Мислев на тоа новото Веро, Џамбо :p

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
^
Ако мислиш на Веро Центарот (?), тогаш до Бит пазар имаш некои 10-12 минути пешки...
Ако мислиш на тоа близу до Католичка, додај уште 15 минути. :)

^
Epa Веро центар ти е тоа, првото што го пишав. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Doozy

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сакам да кажам не ми отварајте работа со оф топик мислења, постои Поштенско сандаче па таму договарајте се за готвење , масажи и слично :giggle

Утре ќе одам на забар :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar, parvati and mAcIkA

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Многу сум нанервирана :mad:mad@@@@ па што бара математика во програмирање бе ејјјјјјј :mad:mad@ јас не се запишав на информатичка технологија за математика да учам!!!!!!!!!!!!! Цело сабајле од 7 саат ми помина во глупости у мичку патер више!!!!!! :mad:mad@

Статус
Затворена за нови мислења.