Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Така е бидејќи повеќето членови (вклучувајќи ме и мене со deathbat-от) ставаат огромни слики, реферати од 5 реда, 10 смајлиња, и триста чуда. Вака е сто пати по прегледно и (за оние се послаб нет) побрзо се отвара форумот. Јас единствено би додала уште една големина, број 3, зошто си ги корнам очите кога се обидувам да прочитам потпис. :giggle А може и боја, не гледам дека смета некако.
Тоа всушност и ми пречи мене, што не смее боја да се користи. Сметам дека потписот не треба да зафаќа многу место, според тоа - се согласувам дека не треба слики да се ставаат (уште помалку па видеа, имаше и таков случај). Но, сè додека е потписот со нормална големина (значи не да боди очи), и е долг ред-два, не гледам зошто би било проблем ако е син/зелен/црвен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не знам дали е за овде прашањево но дали може да се вметне ова смајли во емот иконите?

pipi.gif

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Подфорум бизнис и економија?

+1!

Истото сакав да го прашам. Зошто нема Подфорум Економија и бизнис??
Ако не друго барем некој што не знае, основните работи за нашава држава да ги дознае тука. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Just Perfect

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зошто листата на модератори не е средена и стои со цртки?
Дали доколку некој напише критики за администрација во соодветната тема одма ке добива казнен поен?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Зошто листата на модератори не е средена и стои со цртки?
Дали доколку некој напише критики за администрација во соодветната тема одма ке добива казнен поен?
1. Средена е, каде што има модератори ги пишува. Каде што не пишува, таму модерираат супер модератори и админи.
2. Ако мислењето не прекршува правила, нема.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Незнам колку е поврзано со функцијата на форумот,но мислам дека треба да се дозволат слики во потписи. Не мислам на оние огромни слики и анимации,него оние кои ги гледаме на повеќето форуми,како фан на некој спортски клуб,бенд,ова она,и да биде до одредена резолуција на сликата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
дали е можно поени од играчница да не ни се пресметуваат,па не се тоа некави мислења:)