Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Дечки има ли нешто за екологија? Може некоја тема да се вметне или подфорум да се направи...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Повторно јас, и повторно
поднесувам писмена молба,
да направите некако да може да се ставаат слики од телефон на форум .

Ви благодарам.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Сега откако ги „средивте“ потписите, мислам уште едно правило ви треба, аватарите да бидат само црно-бели. Пошо инаку многу шаренило му даваат на форумов, а тоа не е арно.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Сега откако ги „средивте“ потписите, мислам уште едно правило ви треба, аватарите да бидат само црно-бели. Пошо инаку многу шаренило му даваат на форумов, а тоа не е арно.

Премногу ќе биде ограничување па и за бојата на аватарот, сепак треба да си имат слобода во изборот сите. Јас не сакам црнобели аватари..

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Премногу ќе биде ограничување па и за бојата на аватарот, сепак треба да си имат слобода во изборот сите. Јас не сакам црнобели аватари..
Sarcasm, dear, it was a sarcasm. Според мене и за потписот треба сите да си имаат слобода во изборот, ама ете администрацијата не мисли така.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Зошто некои членови имаат повеќе привилегии? Еднашка ви напишав да го ставите ова смајли
skype_rock.gif
и ништо.Сите предлози за смајлиња по мојот пост беа ставени.Стварно не е фер!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Sarcasm, dear, it was a sarcasm. Според мене и за потписот треба сите да си имаат слобода во изборот, ама ете администрацијата не мисли така.

Така е бидејќи повеќето членови (вклучувајќи ме и мене со deathbat-от) ставаат огромни слики, реферати од 5 реда, 10 смајлиња, и триста чуда. Вака е сто пати по прегледно и (за оние се послаб нет) побрзо се отвара форумот. Јас единствено би додала уште една големина, број 3, зошто си ги корнам очите кога се обидувам да прочитам потпис. :giggle А може и боја, не гледам дека смета некако.

Зошто некои членови имаат повеќе привилегии? Еднашка ви напишав да го ставите ова смајли
skype_rock.gif
и ништо.Сите предлози за смајлиња по мојот пост беа ставени.Стварно не е фер!

А што има везе дали е дел од смајлињата? Слободно користи си го, никој не ти брани. Јас речиси во секој мој коментар додавам најразновидни смајлиња кои несе дел од овие погоре.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Mila Kunis