Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Сега откако ги „средивте“ потписите, мислам уште едно правило ви треба, аватарите да бидат само црно-бели. Пошо инаку многу шаренило му даваат на форумов, а тоа не е арно.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Сега откако ги „средивте“ потписите, мислам уште едно правило ви треба, аватарите да бидат само црно-бели. Пошо инаку многу шаренило му даваат на форумов, а тоа не е арно.

Премногу ќе биде ограничување па и за бојата на аватарот, сепак треба да си имат слобода во изборот сите. Јас не сакам црнобели аватари..

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Премногу ќе биде ограничување па и за бојата на аватарот, сепак треба да си имат слобода во изборот сите. Јас не сакам црнобели аватари..
Sarcasm, dear, it was a sarcasm. Според мене и за потписот треба сите да си имаат слобода во изборот, ама ете администрацијата не мисли така.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Зошто некои членови имаат повеќе привилегии? Еднашка ви напишав да го ставите ова смајли
skype_rock.gif
и ништо.Сите предлози за смајлиња по мојот пост беа ставени.Стварно не е фер!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Sarcasm, dear, it was a sarcasm. Според мене и за потписот треба сите да си имаат слобода во изборот, ама ете администрацијата не мисли така.

Така е бидејќи повеќето членови (вклучувајќи ме и мене со deathbat-от) ставаат огромни слики, реферати од 5 реда, 10 смајлиња, и триста чуда. Вака е сто пати по прегледно и (за оние се послаб нет) побрзо се отвара форумот. Јас единствено би додала уште една големина, број 3, зошто си ги корнам очите кога се обидувам да прочитам потпис. :giggle А може и боја, не гледам дека смета некако.

Зошто некои членови имаат повеќе привилегии? Еднашка ви напишав да го ставите ова смајли
skype_rock.gif
и ништо.Сите предлози за смајлиња по мојот пост беа ставени.Стварно не е фер!

А што има везе дали е дел од смајлињата? Слободно користи си го, никој не ти брани. Јас речиси во секој мој коментар додавам најразновидни смајлиња кои несе дел од овие погоре.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Mila Kunis