Чет муабети (ти реков-ми рече)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Rosana :*:p

А она сака тип,го сака фраерот од своите сни.Сака кога сум див има чуство дека ова е филм ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Добро вечер, како сте ми мили мои ? :) Јас малце уморно, го масирав татко ми :) а и уморна од сета седмица која беше неподнослива... Конечно викенд,малце дремка да видам... :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
1. Средена е, каде што има модератори ги пишува. Каде што не пишува, таму модерираат супер модератори и админи.
2. Ако мислењето не прекршува правила, нема.
Е да,сега е веке средена.
Кога прашав не беше,односно можеби беше,но постоеа пречкртани имиња а сега ги нема.
Ви благодарам на одговорот.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

malata..

Истакнат Член
16 февруари 2013
38
42
318
Верувајте незнам што сакам , незнам во која сум заљубен , неможам да одлучам ништо , се ми се случува како во филм , застанувам пред огледало и заради мислите кои ми се вртат во глава си помислувам "Па тоа несеум јас , тоа не се мои размислувања ! " . Толку сум збунет што незнам ни што чувствувам повеќе ... :frantic

не си единствен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Фудбалери ли се, аматери ли се. Барем еден саглам пас и удар да имаа. :frantic

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Немојте не мрчејте за фудалов кога ќе ми текне пред извесно време дека полоши од ова вечерва ми се темни пред очи.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Од многу ,,мудрувања,,се рагаат куп навреди,забегување на конкретната дискусија.
Не верувам дека некој не знае колку видови на љубови постојат.
За некои постојат повеке,за некои помалку,но основните се итекако познати за сите.
Ама ако.
Нека си мисли кој сака,дека се издвојува од масата познавајки ги,а другите не. :svirka
Ама ако.:)
Битно е да си мислиш дека се издвојуваш од масата,не е битно како. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo