Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да кажам дека ми требаше ова. Furion,Skullcrush,Raven,Spewn! Mетал свирка после толку време,се исшуткав за сите пари,и сеа све ме боли,и веројатно ќе настинам,али ќе спијам ко бајче вечерва.
Предизборен молк. Празник за душа на Талат.
Мојот чај од брусница, Opeth во позадина и сонцето понудено од денов, ми се ветувачки стимул.
Ми мириса на убавина.
Убав ден имајте
Сдк дека вчера идејќи накај дома видов повредени газели (позајмен речник од Трендо) или во превод млади девојки со високи штикли кои цупкаат како прекршени и се плашиш кога ќе летне и ќе се испружи на земја.
Страшно колку се пати за нечие внимание па дури и моментот кога треба да се чуствуваат најкомотно они се мачат само за сметка на тоа да биде приметена и да е ИН.
Висока чизма за ова време е сосема океј а и изгледа посекси.
незнам кај играа металург или репрезентација беше да репрезентација а не металург..гоце ѓоргиевски го викаа џоци џоџиевци....хаххаххха, од тогаш така го викам...бтв коа се игра дома притисокот е мноогууу голем, а тоа се глеа у моментов...напред Металург !!!